čtvrtek 13. dubna 2017

Koza vyškově

Prodám tyto masivní stavební kozy. Rozměry - 75cm x 90cm. Výškově stavitelné od 80cm do 120cm - po 10cm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Knižní Okénko Zdeňky Adlerové aneb Nečteme aktuální . Na televizní obrazovky se vrací Sherlock v podání Benedicta Cumberbatche.


Stavební koza výškově stavitel. Je třeba se opět začíst do knih o geniálním detektivovi! Všechny kozí chody. Ocelová lešenářská koza s nastavením čtyř výšek, opatřená bezpečnostními kolíky. Malá tělocvičná koza s možností výškového nastavení v rozmezí cm.


Dostupnost, Na dotaz. Skládací stavební kozy americké značky TOUGHBUILT typ C7jsou nejlepší model z této řady stavebních koz. Tento model je výškově nastavitelný.


Název: Pracovní koza truhlářská, výškově seřiditelná, nosnost 1kg, Cena: Výrobce: Häfele, Německo, Kód: 008. V kategorii Lešenové, stavební kozy naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Add a one-line explanation . Gymnastická koza patří mezi nezbytné vybavení škol, gymnastických oddílů a sportovních klubů. Výšku kovových nohou je možné regulovat a přizpůsobit. Tělo je vyrobeno z vrstveného dřeva, potažené elastickou podšívkou a syntetickou kůží.


Tělo kozy je vyrobené z vrstveného dřeva, potažené pružným potahem a přírodní nebo umělou . Jednoduchý systém nastavení výšky v rozmezí – cm. Vyberte si takovou, která bude nejlépe odpovídat . Vím, kdo je to „JůTuber„. Ale přiznávám, že až do minulého týdne jsem nic netušila o existenci booktuberů. Dílenský stojan výškově nastavitelný, pracovní koza stavitelná zvedací pracovní podpěra , montážní pracovní skládací výškově stavitelná koza. KOLEČKA STAVEBNÍ, PROHAZOVAČKY A KOZY.


KOZA LEŠENÁŘSKÁ - VÝŠKOVĚ NASTAVITELNÁ 1- 180cm, šíře 120cm, ZESÍLENÉ PROVEDENÍ. S výškově stavitelnými nohami a pryžovými patkami stojí skládací kozy na nejrůznějších podkladech vždy bezpečně. Prvotřídní zpracovávání a volba materiálu . Stojany, podpěry, NÁŘADÍ TOMEK VYŠKOV – ruční nářadí, obráběcí stroje, vybavení.


Koza kovová skládací 75x90cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky