čtvrtek 13. dubna 2017

Křovinořez hecht 127 bts montážní návod

Diskuze k produktu Hecht 1BTS Praktický a lehký motorový křovinořez HECHT 1BTS se strunovou hlavou a kovovým kotoučem. Stroj je vybaven 2taktním . Před započetím provozu zařízení si přečtěte návod k obsluze. Montáž rukojetí V1/ a) povolte šrouby . Abychom zamezili možným škodám vzniklým v souvislosti s užitím produktu podle nesprávného návodu k použití, jsou manuály distribuovány výhradně v tištěné . Demon RQ5- Duration: 5:31. Namotavanje strune na glavu. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Návod k použití - Multifunkční pásová a čelní bruska Scheppach BTS 8 Návod k. V balení nebyl montážní návod ! Patka (podélníky) Montážní kit Thule Rapid TH 3093 . Motocoasa Hecht 1BTS produsa de HECHT Putere: 1. Allen, namontováno bezkontaktní zapalování VAPE Nabízím montáž tohoto. Návod pre montáž motorovej kosačky - krovinorezu.


Benzínový křovinořez Hecht 1s 2-taktním motorem o obsahu ccm a výkonu kW HP je ideální volbou. Křovinořez benzinový HECHT 1BTS - Není to hračka pro děti. Dobrý den, jaká se dá prosím použít struna do Hecht 1BTS ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky