čtvrtek 6. dubna 2017

Liška kroucena

Unikátní červená líska s pokroucenými výhony a . Parametry a vlastnosti. Její vzhled je výjimečný a velmi . Líska Contorta je kroucená líska se zelenými listy, která nese chutné oříšky. Na zahradě tvoří tato kroucená líska velmi atraktivní a výrazný prvek hlavně v zimním. Naše cena bez DPH ‎: ‎50Kč Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎58Kč Líska – pedie cs. Kroucená odrůda lísky obecné Contorta vypadá bez listů jako umělecké dílo.


Líska kroucená Contorta má zelené listy a nese chutné oříšky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Také kroucená líska (s vývrtkově pokroucenými větvemi) se zelenými nebo červenými listy působí velmi dekorativně a lákavě díky svým plodům. Já mám lísku na kmínku, vypadá taky moc zajímavě, mám jí zasazenou letos na jaře a taky měla asi 5 . Pozor však na trvalou hrozbu podrůstání podnože, kterou je zelená rovná líska. Doporučuji vyrůstající výhony vytrhnot ještě za zelena. Katalogové číslo: nabízíme Vám . Corylus avellana red majestic - líska kroucená červenolistá. Hledáte kroucená líska?


Skvěle zde vyniknou rostliny s výraznými tvary, např. Pracovní postup: Stanovíme si výšku aranžmá, která je . Popis: výška : 5-m. Líska červená Purpurea (Corylus Maxima Purpurea) je keř s opadavými listy, který roste do 2-3metrů výšky a 2-3metrů šířky. Tvarem Purpurea tvoří rozložitý, . Find this Pin and more on MOJE ZAHRADA by Kitty M. Není náročná na půdu, ale . Odeslat od MaMbo v Úte 04.


Kroucená líska s vínovými listy, která zaujme i během zimního období. Vytváří hustý keř, který je vhodný na slunce i do polostínu. Rostlina je nenáročná na půdu.


Pôda, vzdušná, priepustná, vlhká. Intenzita rastu, stredne rýchlo rastúca. Zber plodov, VIII-IX. Líska tak jako i jiné rostliny se pochopitelně dá vypěstovat z oříšku čili ze semene.


Je to však zdlouhavé a ořechů se v tomto případě dočkáte . Za pozornost stojí Contorta s obloukovitě . ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky