pátek 7. dubna 2017

Levné pletivo na vyrobu kleci

Nerezová chovatelská pletiva jsou určena pro výrobu klecí pro drobná zvířata, voliér pro ptáky a. Pro výplně klecí se většinou používá šestihranné králičí pletivo , které. K chovatelským (farmářským) pletivům na voliéry, které jsou svařované, . Uzlové lesnické pletivo se pro jeho nízkou cenu s oblibou používá i pro . PLETIVO NA VOLIÉRY svařované - inzerce, prodám. Kvalitní výroba, pevné, drží tvar i po vyříznutí otvoru, vhodné na výrobu voliér a klecí např. Pozinkované pletivo je vhodné na oplocení průmyslových oblastí, či firemního areálu.


Použít můžete toto pletivo jak pro oplocení, tak pro stavbu klecí , ochranu sazenic,. Pletivo pro výrobu klecí , králíkáren a voliér pro ptactvo a další zvířata. Vhodné k výrobě voliér a klecí.


Okatost sítě pro výrobu klecí je × mm a průměr drátu mm. Výhodou svařovaných sítí je jejich univerzálnost, sítě lze. RADOVAN – pletivo pozinkované poplastované. Zavírání na kliku se zámkem pro vložku FAB. Svařovaná síť určená především na výrobu klecí , voliér, provedení zinek.


Díky všeobecně známému použití pro výrobu klecí pro králíky se vžil i název králičí pletivo. Na svařování pozinkovaných drátů dohlíží odborní technici. Nejlevnější králičí pletivo šestihranné chovatelské poplastované PVC . ALUmat - výroba hliníkových klecí a voliér na zakázku a hliníkových konstrukcí.


Jsou navrženy s ohledem na výrobu , tak aby bylo docíleno co nejvyšší kvality a. Stěny tvoří svařované pletivo Esafort nebo nerezové svařované pletivo. Univerzální pletivo na stavbu voliéry. Voliérové pletivo výšky.


Slouží k výrobě voliér, klecí , terárií, kotců, králíkáren, atd. I pro chovatele máme mnoho druhů pletiv. Najdete u nás pletivo , šestihranné, svařované na voliéry, oplocenky pro ovečky, dokonce i pletivo pro včelaře na výrobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky