pondělí 24. dubna 2017

Křovinořez jakou strunu

JAK VYBRAT ŽACÍ STRUNU. Zaměřte se na správný průměr struny , její délku a profil struny. Při výběru je také důležité zvolit strunu podle druhu sečené trávy či . Je rozdil mezi znackovou strunou nebo z hobby marketu? Jakou strunu pro křovinořez. Struna na křovinořez - ZAHRADA.


Poraďte jakou strunovou hlavu na křovinořez SOLO 154. VIDEO: Jak rychle a snadno vyměnit strunu u křovinořezu. Stejně tak jako u první části struny se po namotání druhé půlotáčky zajistí i zbývající konec. Vzorně navinutou cívku pak nasaďte na adaptér, . Specialista však upozorňuje, že je riskantní používat jinou strunu ,. Proč mají struny s ostrými hranami přibližně stejný žací výsledek jako struny kulaté? Z těchto důvodů je vhodné použití struny stejného průměru, jaký měla původní originální struna.


Použití slabší struny by při silném motoru způsobovalo její rychlé . Průměr žací struny je třeba volit podle výkonu křovinořezu a konstrukce strunové hlavy, ve které je navinuta. Ideální je proto použití struny takového průměru, . Podívejte se na návo jak správně strunu navinout na hlavu většiny samonavíjejících hlav křovinořezu. Je to snadné a na videu je vše detailně.


Jak namotat strunu do křovinořezů video - Fuxtec. Otevření žací hlavy PRO a výměna struny. Hlava s dvojitou strunou BASIS MT1.


Některé jednovláknové struny navržené pro silnější sekačky mají rozšířený tvar hvězdy, který pomáhá struně materiál rozseknout - struna pak dokáže sekat dost. Mně se to povedlo až pomocí svěráku. U předchozího křovinořezu se . Při častém zapínání a vypínání se struna totiž vždy o kousek vysune, zkrátí, a narůstá tak její spotřeba.


Výměna struny probíhá výměnou celé originální cívky s již . Vždy vybírejte strunu , která patří přesně do vašeho stroje – na obalu. Jak je uvedeno výše, tak ke křovinořezu nemáte pouze strunovou hlavu . Vyžínače nají většinou jen strunu. Lepší modely mívají ve vybavení jako doplněk trojzubec, strunovou hlavu, popruh a nádobu na míchání paliva. BISON jsou vyráběny ze speciálního otěruvzdorného materiálu - kopolyami který je podstatně odolnější na otěr jako lanka . Dvoutaktní křovinořez s objemem motoru ccm je výborným pomocníkem na.


Nejprve se zeptam, zda je mozne toto reklamovat a jakou lze ocekavat dobu . Vyberte prosím, do které žací hlavy chcete vložit novou strunu. Setkáte se s označením strunová sekačka či motorová kosa, někteří lidé jsou. Lehké křovinořezy mají podobnou obloukovou rukojeť jako vyžínače, navíc u ní . Dosáhněte skvělých výsledků díky originálním kvalitním strunám společnosti Husqvarna. Jsou vhodné pro strunové hlavy Husqvarna a díky . Jako příslušenství lze v síti autorizovaných prodejců získat celou řadu originálních doplňků jako jsou náhradní struny , kotouče, oleje, přilby, štíty, nůžky na živý plot, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky