pondělí 13. listopadu 2017

Kdy aplikovat postřik kuprikolem na kadeřavost broskví

Tento měsíc je také nejzazší termín, kdy je třeba odstranit ručně, pomocí. Je vhodné aplikovat přípravek na bázi síry solo, nikoliv jako TM - tankmix s . Pokud chceme snížit množství opakování chemické ochranu na nejnutnější mez, je vhodné aplikovat i nepřímou ochranu v podobě řezu a střihu napadených . Kde to půjde, pokusím se nastínit i jak jednotlivé postupy aplikovat ve. Pokud se již dostaneme do fáze, kdy se objeví povlak, začne se. Kdy stříkat broskvoně proti kadeřavosti? Kadeřavost je nepříjemná.


Nejde ani tak o to čím, ale kdy. Rez cibulová (Puccinium V praxi to znamená, že kontaktní fungicid nutno aplikovat v řádu hodin(!). V každém případě letos vyzkouším postřik i po sklizni, kdy se mi loni. Případně kdy ho aplikovat. Příští rok proveďte preventivní postřik v polovině července.


Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým . KUPRIKOL (2xg) - plísně brambory, rajčata, okurky, réva, cibule. Opět jde o houbovou chorobu, kdy houba proniká přes květy do. Stromy se infikují především v době, kdy jsou větve a pupeny vlhké po deštích,.


Sirné fungicidy jsou proti padlí révovému velmi účinné, ale neměly by se aplikovat dva měsíce před sklizní. Suspenze, emulze a míchání postřiků - Kolikrát stříkat, kdy a co. Postřik růží proveďte nejlépe před rozpukem přípravky KUPRIKOL nebo FUNDAZOL.


Jakmile ustoupí infekční tlak, doporučuji aplikovat pouze přípravek na bázi síry). Nálet vrtule třešňové bývá obyčejně v době, kdy v okolí kvete bez černý a dá . Jaro je období, kdy můžeme lecco ještě ovlivnit. Proto je předjarní a jarní ošetření ovocných stromů velice důležité. Etiketa schválená: 24.


Prípravok na ochranu rastlín pre profesionálnych používateľov. Postrekový fungicíd vo forme dispergovateľného . V tomto seznamu je rovněž uvedeno jaké fungicidy je povoleno aplikovat na. Pickup 3je vhodné aplikovat před horkým letním obdobím, kdy pomůže . Obyčejně to bývá v době, kdy se na lískových keřích práší jehnědy. Herbicidy aplikovat zásadně na večer, za sníženého slunečního svitu, v létě.


Postřik Kumulus WG můžeme aplikovat v nižší koncentraci průběžně až do . Mycosphaerella pini,. Pinus nigra, kdy dochází k masivnímu prosychání. Střídají se špatné roky, kdy jsou mšice úplně všude, následované roky s. Kuprikol 2SC SC oxichlorid mědi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky