čtvrtek 9. listopadu 2017

Levne vlnite plechy plotové

Střešní a plotové plechy lakované na různé barvy, kvalitní povrchová úprava. Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. MASLEN Aktuální akce a zvýhodněné nabídky. Navíc vlnité plechy za trvale nejnižší ceny.


Mobilní trapézová plotová brána slouží.

NAbízím nevyužité smaltované PLECHY typu Vítkovice, vhodné pro výstavbu. Prodám levné ocelové PLECHY tl. UNI - PLECHOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY A TRAPÉZOVÉ PLECHY. UNIPLECH EKONOMICKÉ KRYTINY na garáže, stodoly, domy, chaty, altánky, přístřešky, pergoly, . Zobrazeno - ( z produktů). Podle doporučení, Nejprodávanější, Od nejlevnějšího . Distanční podložka mm (vlna) - Distanční podložka pro desky Guttagliss PES a Guttagliss PVC k vymezení prostoru při upevňování vlnité prosvětlovací krytiny.


Trapézové plechy díky svým univerzalním vlastnostem nacházejí široké.

AKCE platí pouze do vyprodání zásob. Použití se tedy nabízí na obložení štítů na domech, podbití přesahů střechy, plná plotová pole, vjezdové brány, opláštění zahradních domků a pergol. Levné dočasné plotové dílce - demontovatelné. Trap=zy v lakovaném provedení. Různé barvy , Tlouštky plechu od . Vlnité plechy na levné ploty.


Kategorie Železo, pletivo, sloupky, plechy. Materiál pořizovací cena cca 130. Prodej z důvodu nutnosti vyklizení skladů.


Chtěl bych natřít starší plot z pozinkovaného vlnitého plechu. Délka plotového pole na zakázku. Držák trubkového zachytávače - trapézové plechy TR Držák trubkového zachytávače - trapézové plechyDržák trubkového zachytávače pro trapézové krytiny . Nabízíme trapézové plechy ALUZINEK, POZINK a BAREVNÉ. Plechy pozinkované, trapézové. Levné ubytování Lipno na vaší levné dovolené Lipno u lipenského jezera.


Nabízíme vlnitý a trapézový profil, fasádní lamely a kazety, nosné rošty a architektonické prvky.

Jsme výrobce trapézového plechu a plechových střešních krytin. Vyrábíme a prodáváme střešní krytinu - trapézové plechy , klempířské výrobky, plotové tyčky v imitaci dřeva, výrobní a potravinářské . Nabízíme profily I, U, L, jekly, trubky, trapézové i vlnité plechy , výztuže do betonu, okapy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky