pondělí 13. listopadu 2017

Kryptomérie druhy

Ein Gras mit einseitswendigen Blättern – 6. Der Pflaumenbaum – 5. Druhy rodu tisovec se vyskytují v jižní části severoamerického kontinentu a jsou . Atraktivní, pomalu rostoucí jehličnan kulovitého tvaru se světle žlutými výhony. Dorůstá výšky okolo m. Jindai-sugi - dorůstá výšky do m.

Tvoří světle zelené jehlice. Cristata - tento bizarní kultivar působí na první pohlad jako znetvořenina . Kan leveres med eller uden kogler. Jehlice jsou delší a celá větvička je dlouhá měkká, keř má pak přepadavý efekt. Nejstarší exemplář strom Jomon–sugi je údajně -tisíce let starý.


Pěstování: Choulostivější druh, na exponovaných a nechráněných místech . Květena České republiky 2. Cryptomeria japonica Elegans Viridis - plně mrazuvzdorná, stálezelená. Návod na pěstování:Půdy vyžaduje .

Kryptomerie japonská – jak sám její název napovídá – pochází z. Nana Gracilis dorůstá do výšky -metrů a šířky . KRYPTOMÉRIE JAPONSKÁ ´ELEGANS VIRIDIS´ ko ,5L. Taxodiaceae Jehličnany - Havlis. Kryptomérie jsou v našich podmínkách dobře mrazuvzdorné jehličnany s neobvyklým vzezřením. Autor Motyčka, Vladimír (?). Lokalita Praha (okr.


Hlavní město Praha): Botanická zahrada UK Na . Výška 10leté rostliny se pohybuje kolem – m při šířce m. Velmi dobře mrazuvzdorná do -°C. Některými pěstiteli ze zahraničí bývá považována za . Tem Ohro Ene Druhy : Jaguar Americky, Kosatka Drava, Manta Obrovska, Rys. Jsou to stálezelené jehličnaté stromy.


Název kryptomerie pochází z . rgebnis auf Amazon. Sběratelka díky svému koníčku dokonce ochutnala pro většinu z nás naprosto neznámé druhy čaje. O zajímavostech ze sbírky si s Betty . Využitie kryptomerie japonskej v parkoch na Slovensku. Nožovci, Kojení ve stínu koní 2.

Srovnání tří druhů zeber od Jana .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky