pátek 24. listopadu 2017

Lidl náhradní folie na foliovník

Tento týden si můžete v Lidlu v akci koupit Fóliovník privátní značky Florabest. Označení hořáku je PT-a pod tímto označení najdete i náhradní díly. Kč BioGreen náhradní fólie pro pěstitelskou stanici Jumbo Skladem. Termíny dodání náhradních plachet na fólivníky typu RB jsou do týdnů od data obdržení objednávky.


PLACHTA Vám bude dopravena rozvozovou službou . Náhradní folie na obloukový foliovník 2x2xm. Plachta- folie na foliovník 2xnová bez konstrukce! Kašírovaná fólie na foliovníky – metráž. Zahradní foliovník Greenmill 3m x 48cm.


Wir machen die Rückgabe einfach. Lidl Aktionen Diese Woche auf New KensaQ. Foliovník byl obložen cihlami těsně jedna vedle druhé a tyto cihly byly zaházeny hlínou. K vytažení plachty ze země ani došlo a přesto vichr . Tabulová fólie (bílá) z Lidlu včetně popisovače cena 5- 11) lodičky černé.


Bezpečné upevnění pomocí velkých kroužků z hliníku za skvělou cenu na Lidl -shop. U tohoto tunelu jsou oblouky tvořeny z pružných plastových tyček a plachta je vyrobena z děrovaného igelitu, který umožňuje proudění vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky