pondělí 20. listopadu 2017

Korejská jedle choroby

Semena a semenáče stromu jsou někdy napadány houbou . Po přihnojování hořkou solí se situace nijak nezlepšila a jedle usychala stále dál. Při vyjmutí zbědované rostlinky z kontejneru jsme nenašli nijak uschlé kořeny . Charakteristika jedle korejské. Korejská jedle je jednou z nejmenších jedlí. Dostala jsem sazenici jehličnanu - korejská jedle , ale nikde jsem se nedozvěděla , jak o ni pečovat a hlavně, kam ji. Mšice roznáší virové choroby na rostliny.


Jak na choroby a skůdce v červnu. Boj na zahradě proti slimákům. Přísavník na zahradním domku. Jedle korejská Abies Koreana Wils.


Již v metrové výšce rostou modrofialové šišky, které tvoří přírodní ozdoby. Roste sice pomalu, ale v dospělosti dosáhne až . Velmi oblíbená jedle. Její jehličí je svěže zelené, husté a měkké. Již v mladém věku tvoří velmi dekorativní šištice, které mají působivou fialovou barvu. Jedľa kórejská : hnednutie vetvičiek.


Vaša otázka: Pestujem Jedlu korejsku uz rok. Je zasadena v predzahradke pred rod. Severní hranice jedle jde pahorkatinami od Vezerské hornatiny v. Doprava: pouze osobní odběr. Pomalu rostoucí jehličnan se souměrnou korunou. Uplatnění: v kombinaci s jinými jehličnany a stálezelenými . Nyní zjistěte, které choroby a škůdci se mohou vyskytnout, jak je včas rozpoznat a jak účinně . Autor: Nepřihlášený uživatel - Jiří , Poslední příspěvek: 14.


Architekt radí: Zajímavé soliterní stromy do zahrady. Nepotřebují žádný řez, z pravidla příliš netrpí na škůdce a choroby , jen během. Zelené chvojí zdobí samo o sobě. Abies koreana - jedle korejská - jehlice. Ideální je jedle , smrky hlásí ústup.


Rostlinný druh z rodu jedle (Abies). Rastie na chladných miestach a neprekáža mu ani menej výživný substrát. Napadá staré, churavějící, vyvrácené jedle , požerek tvaru „X“ . Slávne objavy, významné osobnosti, nešťastia, choroby a vojny, to všetko počas života jednej tisícročnej jedle.


Zahradu i byt ozdobí kuželovitou korunou, jež se u starších stromů nahoře zplošťuje. Lesklé, tmavě zelené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky