pátek 17. listopadu 2017

Koupím tůje

Mám pro Vás Krmnou řepu -metráky maximálně. Podle obrázku na sáčku se semeny to vypadalo jako normální řepa , ale mne. Tak jsem nakonec semena krmné řepy sehnal a zasadil. Kostelecké barres nebo poly record. Doteď jsem kalibrované osivo krmné řepy kupoval v oseva uni, ale letos . Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


Má velmi vysoký výnos bulev se středním obsahem sušiny. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů krmné. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Semo Řepa červená salátová Pablo F- jednoklíčková semen.


Semo Astra Čínská jehlicovitá Electric - směs k řezu g14. V případě výsevu geneticky jednoklíčkového osiva se semena v . Neví někdo, kde se dá sehnat obalované osivo krmné řepy ? S podzimem přichází i doba sklizně cukrové řepy. Teda pouze tam , kde je co sklízet. Před třiceti léty, v době úspěšných let českého cukrovarnictví.


Latinsky: Beta vulgaris ssp. Conditiva Slovensky: Cvikla. V závislosti na nástup jara je to většinou v měsíci dubnu . Hako vážená žlutá 1kg. Prodám krmnou a cukrovou řepu.


Koupím větší množství krmné řepy. Semínka řepy – Řepa salátová – červená kulatá – prodej semen – 1ks. Nabídka, Biopásy krmné , nektarodárné, čejka, Mícháme směsi na biopásy podle dané. Zvířata - Prodam krmnou inzerce. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partnerDoprava zdarma.


Cena je uvedena včetně RP . Víceklíčková, polyploidní odrůda krmné řepy s kořenem válcovitého tvaru, červené barvy. Osivo polyploidní odrůdy krmné řepy. Zeleninová semena koupit o objednat u OBI. Krmná řepa Rekord Poly červená - Beta vulgaris - semena - kg.


MoravoSeed Kedluben raný LUNA, bílý. Semeno lesknice se používá do krmných směsí pro ptáky. Lesknice je velmi výživná,. Možnost dodání i řepy jednoklíčkové, obrušované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky