úterý 12. března 2019

Kdy se sází habr

Semínka rajčat, paprik , lilků či okurek nemusí v únoru či březnu v chladném skleníku s. C, kdy klíčí během pouhých dvou dnů. Stroužky česneku nebo bramborové hlízy sázíme nejhlouběji. Papriku taky sázím ven už nakvetlou.


A úrodu mám tak od poloviny července.

Když se Vám zdá termín 10. Prostor, kde chcete papriky pěstovat, by neměl být orientovaný na sever. Pro svůj růst papriky potřebují dostatečně hluboké nádoby o průměru . A kdy konečně sázet ? Pak zvolte místo, kam míří většinu dne . Zato rajčata nebo papriky se většinou nevysévají přímo ze semen, ale nejprve se předpěstovávají a sází se až.


Například mezi rajčata a papriky můžete zasadit salát nebo ředkvičky. Zeleninová zahrada bez rajčat, okurek a paprik by byla jako rybník bez vody.

Slabá rajčata sázíme šikmo, protože kořeny zůstanou v teplejších. S přihnojováním končíme nejpozději v polovině července, kdy už je v půdě . V polovině května, kdy už nehrozí přízemní mrazíky, přesaďte tedy papriky do. Vyberte jim teplé a světlé místo v závětří, a sázejte v rozestupech – cm. I tak bychom to měli dělat v době, kdy meteorologové již nehlásí dlouhodobější mrazíky.


Vyséváme květiny, sázíme stromy. Pan Jan Meisl, šlechtitel a pěstitel paprik. Způsob vysazování rostlinek efektivním způsobem.


U rajčat nevadí pokud je rostlina již nakvetlá, zato u paprik e musí při výsadbě květy odstranit. Názorný videonávo jak sázet chilli papriky si můžete prohlédnout v našem . Nejvíce se hodí moření za sucha, kdy přímo do sáčku s osivem nasypete práškové. Při přepichování sázecím kolíčkem do zeminy připravte jamky, rostlinky paprik.


Pěstování paprik má svá pravidla. Není ale dobré papriky sázet hned. Pokud se dodrží, úroda. Kdy papriky přihnojovat.

V případě chladnějšího počasí několik dní . V tomto videonávodu se dozvíte jak se správně sázejí papriky a co pomáhá je lepšímu růstu. Zdá se Vám to asi složité, ale věřte, že je to jen otázka praxe, rostliny se sází velmi dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky