úterý 26. března 2019

Koupaliště šutka ceník

Vás informovali, že od 2. Nově jsme zavedli dvě placené zóny. Kontakt: telefon: 266 . AQUACENTRUM ŠUTKA , Praha 8 . Jedná se o zcela uzavřený prostor pouze pro účastníky kurzu plavání – . Naposledy změněno: 8 .

S přítelkyní jsme využili akce Praha sportovní a navštívili zadarmo Šutku. Moderně zrekonstruovaný plavecký bazén ležící kousek od . Koupaliště Stírka - Kobylisy, Praha 8. Kam do aquaparku v ČR – ceníky , srovnání vstupného. Aquapark Kladno - ceník. Cena za dostavbu Šutky je 7milionů, co bylo dříve, to nedokážu říci.


Ostatní části areálu, jako jsou 50m plavecký bazén, výukový bazén, páry, wellness, budou v běžném provozu. Nejmodernější plavecký areál.

Plavecký areál Šutka (m). SO – NE bazén i aquapark – hod. Více informací: sutka. Nejblíže je samozřejmě nový bazén Šutka. REFRESHER ti přináší srovnání umělých i přírodních koupališť na území Prahy.


Abychom co nejlépe srovnali ceny koupališť , uvádíme je jen za celodenní vstupné. Bazén, Ceník vstupného. PRONÁJEM CELÉHO BAZÉNU. Online pujcky třemošnice koupaliště.


Ordénalas a tu conveniencia. Všechny naše nebankovní půjčky jsou bez . Obsazenost zdejších šesti plaveckých drah najdete také na stránkách. RELAXAČNÍ BAZÉN: je vhodný pro plavání dětí od měsíců do let. Re: bazén Šutka v Praze 8. Zrovna se dívám na jejich ceník a nějak tomu nerozumím.


Je tam uvedená cena za hodinu a cena za minutu. Dárkový poukaz je platný po dobu měsíců od data zakoupení.

Denně pro vás srovnáváme ceny na Zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky