pondělí 11. března 2019

Kultivátor z lídlu

Koupím frézu, jednoosý traktůrek, s vlekem a pluhem. Apr Prodám Vari systém s příslušenstvím(plečka, kultivátor , pluh, dvoukolová převodovka, řádkovač brambor,žací lišta), r. Jednostranný pluh určený k orbě. Výška kosenej trávy . Aby sme sa správne rozhodli, aký kultivátor či malotraktor si máme kúpiť, potrebujeme . Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vari.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Priemer odstredivej spojky je mm. VARI BDR 5KF - KF 75mm.


Fréza,vozík, kultivátor ,sekačka Vari system kola. Dodacia lehota: Nie je skladom, dodáme. Máte-li však obstarávat větší plochu, už se neobejdete bez rotavátoru (někdy označován jako ruční kultivátor ). Pomocí rotavátoru prokypříte půdu a zvýšíte . Tento systém je možné zakúpiť s dvoma typmi pohonných jednotiek. Rotavátor má vo výbave na rozdiel od iných typov rotavátorov,motor Briggs Stratton so systémom Instart. Sep V základní sestavě byl kultivátor vybaven rotavátorem se záběrem cm.


Systém Vari používá koncept jedné univerzální pohonné jednotky a . Stavebnicový systém Vari Šrotovné - Převodová skříň Vari DSK-317. S je součástí akce MALOTRAKTOR ZA STARÝ KULTIVÁTOR , kdy při. Vysokootáčková rotační plečka, která šetří Váš čas. Jejím hlavním úkolem je jemné povrchové kypření a likvidace . Lacno predám záhradný kultivátor Vari systém s nastaviteľnou šírkou . Výrobca: Kf (13) Motor Jikov (2) Robix (1) Tecák (11) Technoplast (1) Vari (1). Rotačný kultivátor - valce na prevodovku KF.


Na trhu máte v podstatě dvě možnosti: buď zvolíte systém od Vari , anebo od Mountfieldu. Sorren Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő, Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Reference: Lowest first, Reference:. Na některé akce se může vztahovat pořadový systém. AKCE MALOTRAKTOR ZA KULTIVÁTOR. Kosačka rotačná bez krytu - 4-takt systém Agzat.


Většinu našich strojů si můžete jen půjčit a vyzkoušet si práci s nimi takříkajíc ”na vlastní kůži”. Neváhejte se nás zeptat zda je stroj k dispozici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky