úterý 5. března 2019

Kovová brána na pnoucí růže

Velmi pěkně vypadají trakaře , do kterých umístíte třeba květiny v truhlíku ( samozřejmě dřevěném). Trakaře na zahradu prostě patří a stanou se vítaným solitérem . Dekorační trakař na květiny se stříškou je vyroben ze dřeva. Nabízíme v bílém nelakovaném provedení. Woody DŘEVO Nářadí dětské zahradní kovové set 3ks - Hračky.


Dětský kovový trakař. Osa kola je dřevěná, otáčecí důmyslné loukoťové . Ručně vyrobený trakař s kováním z tvrdého dřeva. TRAKAŘ KOVANÝ SVĚTLÝ . Slouží jako samostatná ozdoba nebo na něj můžete umístit květináč s kytkou.


Je vyrobený ze dřeva. Trakař je lehký a snadno se s ním manipuluje. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: kovový. Vozík na dřevo JULIUS kovový 38cm.


Celový stav je velice pěkný, dřevo …. Kovové prvky jsou v barvě matná čerň. Máte na půdě starý dřevěný trakař , celý pokrytý prachem, špínou a nevíte co s ním? Vozilo ze na něm prádlo na praní, dřevo z lesa, seno z polí, atd. Kovaný trakař s povrch úpravou -černá matná.


Velmi kvalitní kovaný trakař , který je pojízdný ! Těžiště je umístěno nad kolem, což nám . Vhodný k přepravě dřeva , sena a dalších. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung ! Sicher durch den Winter. Zdravým chci se poptat jestli se v . Nepostradatelný zahradní koš pro různé zahradní a domácí úkoly. Ideální pro přepravu zahradního odpadu, půdy, dřeva , nářadí, hraček a dalších. Vezměte trakaře - hrkače.


Milí zákazníci, vzhledem k aktuální situaci s koronavirem COVID-trvá zpracování objednávek delší dobu. Děkujeme za pochopení. Profi Tools Univerzální bateriové rozmetadlo GT94. Výběr se budu snažit rozšiřovat.


Dále zde najdete vše ze dřeva , překližky, proutí apod. Kč (Cena bez DPH: 49Kč). Prodám kovový trakař ,zachovalý stav, . Povrchová úprava je provedena ekologickým lakem. Dřevěný dětský trakař je v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky