pátek 22. března 2019

Krmná řepa vysev

Má menší počet listů než cukrovka, kratší a tenčí řapíky. Od cukrovky se liší tvarem a barvou bulvy. Pěstování krmné řepy bylo známo daleko dříve než pěstování . Nejstarší formy řepy vznikly podle Lippomanna na Sicílii. Krmná řepa má vysokou produkční schopnost. Vyžaduje humózní středně těžké až těžké půdy, s . Balení 2g je cca na 1- 1m2.


Popište sklizeň krmné řepy včetně výnosovosti. Její plasticita je především dána velmi širokou odrůdovou skladbou. Hako, Bučanský žlutý válec, Monro . Jednou mi nevyrostla vůbec (asi jsem ji dala moc hluboko), podruhé mi ji pohltil plevel natolik, že jsem při pletí už nerozeznala, co je řepa a co . Pokud máme velký záhon a sejeme řepu krmnou , je nejlepším způsobem setí do mělkých řádků. Návod popisuje činnosti od výběru odrů přes výsev , až po sklizeň.


Základem hnojení krmné řepy jsou statková hnojiva: chlévský hnůj – 45t. Postavení a pěstování krmné řepy. Pěstitelské technologie dovolují pěstovat krmnou . Zdravím, krmná řepa je správná volba - myslím, že se jmenuje Bučianský žltý válec (neumím slovensky) výsev se dělá zhruba zač. Přechodné a objemové typy snášejí spíše vlhčí a chladnější oblasti v . Hloubka setí by se měla pohybovat mezi - cm.


Beta vulgaris) je významná dvouletá hospodářská plodina z čeledi. Opakování Charakterizujte význam pěstování této rostliny. Stručně popište postup při zpracování a přípravě půdy pro pěstování krmné řepy.


Salátová řepa se dnes pěstuje jako . Na dotaz „ krmná řepa výsev “, jsme našli: Hlavní obsah stránky. Bulva většinou více vyrůstá nad povrch půdy oproti tradiční . Rekord Polly červená 4- Popis produktu OSEVA UNI Řepa krmná Rekord Poly 400g. Hlavní náplní je pěstování zemědělských plodin, hlavně jaho brambor a zelí.


Dále se zabýváme pěstováním obilí, krmné řepy , cibule, hrášku, česneku a chovem . Půda písčitohlinitá a . Jak pěstovat krmná řepa. Rostoucí červená řepa. Německu pěstováno v šestnáctém století a již v . Monro je odrůda červené řepy pro ruční sklizeň.


Výsev se provádí začátkem dubna. Příbuznými cukrovky jsou krmná řepa , červená řepa a špenát. V prvním roce růstové fáze se.


Ursus Poly je víceklíčková polyploidní . Doporučené odrůdy krmné mrkve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky