pátek 15. března 2019

Kerickova rajcata vilma lze pestovat ve skleniku

Keříčkové odrůdy květy a plody tvoří naopak na krátkých postranních výhonech, které se proto nevylamují. Rostliny dorůstají do . Jak pěstovat rajčata. Lze jej také pěstovat i jako keříčkové rajče bez vyvazování.


Je určené především pro pěstování ve volné půdě. VILMA – p rajče truhlíkové vzpřímené, rostlina také dekorativní raná velmi úrodná . Rajčata pěstovaná na záhonech vyžadují přípravu půdy před výsadbou. Rajčata jsou oblíbenou zeleninou, kterou lze dobře pěstovat i v. Kdo vysel včas, může sazenice rajčat vysadit do netopeného skleníku ve druhé. Pokud nemáme zahrádku, můžeme si pořídit mini keříčková rajčata na . Text příspěvku, ke kterému.


Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je . V posledních letech jdou ale do popředí rajčata „ovocná“, drobnoplodá, která. Rajče hruškové vytváří plody ve tvaru malých hruštiček, červené plody. Nízké rozkladité rostliny se dají úspěšně pěstovat v truhlících nebo dokonce květináčích.


Vynikající je odrůda Vilma červená a Aztek se žlutými plody. Pěstování rajčat není žádná věda, pokud víte, jak na to. Jde asi o nejoblíbenější zeleninu, není proto divu, že kdo má šanci a prostor, pěstuje si je sám. Zahrada cestakbydleni.


Rajčata můžete pěstovat nejen v zahradě, ve skleníku , ale i v květináči. Citrina – zajímavě vypadající odrůda, kterou lze pěstovat i z vlastních semínek, protože není hybridní. Dalimil – tato keříčková odrůda dozrává od července do října. Vilma – tuto odrůdu můžete pěstovat na balkoně.


Na balkón se nejlépe hodí keříčková odrůda rajčat. Nejlepší odrůda cherry rajčat je Vilma , oblíbená je i Karla. Výhody pěstování ve skleníku jsou zjevné - rajčata rychleji rostou a plody.


Co s čím sázet a pěstovat na zahradě?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky