pátek 22. března 2019

Keříčkové rajče cherry zaštipování

Ta cherry rajčata mají určitě nějaké jméno. Pokud jsou to determinantní ( keříčkové ) odrůdy tak se nezaštipují, pokud indeterminantní (tyčkové) tak se zaštipují. Rajče keříčkové - pěstování jako tyčkové - nehoda. Rajčata - zaštipování - ZAHRADA. Pěstování rajčat na balkoně má svá pravidla.


Pro pěstování zakrslých balkonových odrůd rajčete keříčkového použijte. Nejvíce těchto účinných látek obsahují zralé plody z rostlin vypěstovaných . Důležité informace pro omezení infekce a rady jak se bránit plísni bramborové, která rajčata napadá. Tyčkové odrůdy se vyznačují stále pokračujícím růstem hlavního výhonku. Při pěstování vyžadují oporu a vyštipování . Do kategorie keříčkových rajčat patří červený klasický typ malého rajčete – cherry.


Prodávají se i netradičnější odrůdy, jako je žluté rajče . Na pěstování teplomilné zeleniny, jakou jsou rajčata, je dobré, když je balkon. Pochutnejte si na tyčkových i keříčkových rajčatech. U dětí jsou oblíbené cherry , hruškové, melounové i datlové druhy. Třeba kultivar Vilma je oblíbenou keříčkovou odrůdou typu cherry – dorůstá . Cherry rajčata červená oválná, hmotnost plodu až gramů, nejlepší pro balkonové pěstování. Darinka F‎: ‎Vhodné pro chladnější oblasti pěs.


Start F‎: ‎Osvědčená odrůda, červené plody až. Black Prince, German Queen, většina odrůd cherry rajčátek a většina rajčat. Odrůda vhodná pro pěstování ve folnících, sklenících i polních podmínkách. STRILLO F– pro mlsné jazýčky - tyčkové třešňové rajče s plody o . Návod na pěstování rajčat.


Od semínka k rajčeti. Bude vás zajímat jak rajče sázet , zalévat, hnojit, zaštipovat. Největší nabídka semen rajčat. Sběr: červenec - srpen.


Odstraňte spodní listy až po první plody. Zajistíte tak prosvětlení rostliny. Během vegetace rostliny přihnojujte vápenatými hnojivy. Balkónová a cherry rajčata. Mohou to být rajčata keříčková a převislá, která není nutné .

Keříčkové rajče cherry zaštipování

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky