středa 20. listopadu 2019

Kedlubna bílé mušky

Bulvy kedluben popraskané. Vegetační vrchol zničený. AGRO Mšice - Molice STOP je velmi efektivní insekticid působící na všechna vývojová stadia škůdců. Nabízíme sadbu zeleniny: salát, kedluben - modrý,bílý, kapusta, z. Neudosan) mají insekticidní účinek na molice ,. Použití preventivní – proti housenky motýlů, larvy mandelinky, mšice i molice.


Při aplikaci na molice (tzv. bílým muškám např. ve skleníku) se doporučuje . Z košťálovin má šanci do zimy dorůst kedluben , brokolice, růžičková kapusta, kadeřávek. Molice ve skleníku a na zahradě: Co na ně platí? Nejvíce ohroženy bývají rychlené okurky a rajčata, z okrasných rostlin pak především gerbery, fuchsie a velkokvěté muškáty. Přímé škody molice způsobují sáním . Nikdy na zahradě nebyly a teď jsou jimi doslova obsypané veškeré kedlubny, zelí, kapusta a bůhvíco ještě.


Mraky molic a mospilan . Je to skvělá sousedka brambor, dýní, cuket, kedluben , zelí či brokolice. Pokud ji zasadíte do skleníku, pomůže odpuzovat molice. Molice skleníková Obzvláště na okurkách a rajčatech pod sklem a fólií. Listy žloutnou a vadnou. Na spodní straně je asi mm velký bílý hmyz.


Lichořešnice je spolehlivá ochránkyně kedluben , zelí, brambor nebo brokolice. Myško, jsou to molice a jsou letos úplně na všem - jenže - stříkat bylinky se mi příčí, tak jsem nakoupila žluté lepové destičky, napíchala je, kam . Kedluben housenky, mšice, bělásek zelný, zápředníček polní. V laboratoři byla testována účinnost vybraných přípravků na vajíčka molice. Internetový obchod - zahradnická prodejna Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Zahradní nářadí, truhlíky.


Semena kedlubnu - kedluben patří mezi nejznámější košťálové zeleniny. Lze ho pěstovat prakticky celoročně. Nadzemní části zelí, špenátu, celeru, kedluben a salátu byly zatím bez poškození.


Výsledek monitorování ozimé řepky na výskyt přezimujících populací molice. Z hospodářsky významných rostlin škodí na brukvovité zelenině (nejvíce květák, kedluben ). Dospělci mají na bílých křídlech nevýrazné skvrnky. OL (ochranná lhůta) je dána počtem dnů, které je nutné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky