pondělí 25. listopadu 2019

Kliková skříň oleo mac 952

Společnost Kasumex s. Kliková skříň komplet ! Oleomac 9, najdete a porovnáte na Srovnanicen. Filtr vzduchový OleoMac 94 9. Všechny náhradní díly jsou nabízeny za bezkonkurenční ceny oproti originálním náhradním dílům, které plně nahrazují. Závit pro uchycení zapalování M5.


Zkontrolujte, zda na pile nemáte M4. Motorová pila Ole- Mac 952. Náhrada za originální díl č. Pěkný stav a dobrá komprese. Kovový spodek motoru( kliková skříň z kovu)! Narozdíl od pil husqvarna, která má v . Kvalitní výrobek pro profesionální využití.


Stabilní vlastnosti, vysoká spolehlivost. Montáž klikové skříně včetně: x kliková skříň. Pístní sada pro OleoMac 936. Válec kompletní pro motorové pily OleoMac 952.


Zeptejte se, zda je kliková skříň pily plastová, či ze slitiny. Plastová je lehčí, slitinová odolnější. Oleo - Mac 9(Mountfield). ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY PRO OLEO - MAC.


Je to nádrž včetně benzínového potrubí s filtrem, ventilátor a kliková hřídel s kartery, . Akce Doprava ZDARMA TOP produkt. Profil řezacího zubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky