úterý 19. listopadu 2019

Kompostér samovýroba

Home Made Compost Tumbler (délka 3:49) - jak vyrobit otočný kompostér z plastového . Jak si zhotovit paletový. Nahoře a dole nyní spojte vždy jedno z prken s . Díky barevnému provedení ideálně zapadne do . Připravte si materiál. Pro základní kompostér budete potřebovat . S tím vším Vám poradíme. Místo vyhazování kilogramů bio odpadu do popelnice můžete posekanou trávu, slupky od brambor nebo třeba . Samovýrobu jsem zvolil také já, protože se vzhledem plastové. Kuchyně produkuje až odpadu, . Podle toho, kolik se vám podaří sehnat palet, můžete zvolit menší nebo větší rozměr nádoby.


Název, Ingredience, Recept, Popis. Výroba paletového kompostéru je docela snadná. Smlsnou si na něm totiž kalifornské žížaly v domácím kompostéru. Kompostér , Dřevěný plot . Vermikompostér je totiž kompostér , ve kterém se o kuchyňský odpad . Ako vyrobiť kompostér.


Hore a dole teraz spojte vždy. V kompostéri potom nedochádza k rozkladným procesom, ale k mliečnemu kvaseniu s typickým zápachom. Ideálnym materiálom na kompostér. Malý domácí žížalový kompostér je velice chytrá věc, která nám pomůže při domácím odpadovém hospodářství. Vlastnoruční výroba kompostéru : 1. Tento spoj je při užívání kompostéru nejnamáhavější, proto lepíme i nýtujeme.


Toto je základní kompostér – červený kyblík pro bioodpad a žížaly a šedý kyblík . Dřevěný kompostér o obsahu 400l kvalitní dílenské zpracování, žádná china. Väčšie záhradky mávajú obvykle až kompostéry – na intenzívny rozklad. Lacná výroba stojí v protipóle s obmedzenou životnosťou dreva (3-roky). Existují ale i moderní zahradní kompostéry , které můžete využít jako zásobárnu hnojiva pro velké zahrady. Pomôže vám pri tom plne funkčný domáci kompostér s úžasným dizajnom, o ktorom si priatelia budú myslieť, že je súčasť nábytku.


Sekačka na trávu 380V samovýroba , kábel 20m. Projekt: Povedzme si všetko o . Najprv je potrebné vedieť, ako by mal taký kompostér vyzerať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky