pátek 22. listopadu 2019

Klepání pro kosy

Nabízíme klempířské nůžky na plech různých značek, rozměrů a využití. Najdete u nás pouze kvalitní výrobce, za jejichž produkty se můžeme zaručit. Rotační nůžky NK 20mm pro stříhání různých druhů plechů. V případě pozinkovaného plechu max.


Nůžky lze mnohonásobně brousit. Klempířské nářadí - kleště, falcovací kleště, kleště na plech ). MIDWEST SNIPS jsou profesionální klempířské nůžky a kleště té nejvyšší kvality od tradičního . Kvalitní výrobek určený pro řemeslníky. Jako doplněk s otvorem k . Jsou nejpotřebnějším klempířským nástrojem. Používajísejak v dílně, tak i na montáži.


Slouží k přistřihování plechů , vystřihování otvorů atd. Vhodné pro rovné a průběžné řezy, figurální výřezy a také pro velké úhly. Ručně kované a zušlechtěné hlavice. Mikroozubené ostří zabrání sesmeknutí a zajistí . Ruční klempířské nůžky určené pro dlouhé rovné a přesné střihy, které umožňují procházení stříhaného i odstřihovaného plechu pod rukojeťmi.


MALCO, klempířské nářadí, nůžky na plech ,falcovací kleště, nářadí pro vzduchotechniku,TURBOSHEAR, klempířské ohýbabačky,ohýbačky . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nuzky na plech. Prodám ruční klempířské nůžky na plech v zachovalém stavu, několik typů a druhů. Možno poslat na dobírku nebo osobní odběr. Nové inzeráty e-mailem. Pelikánky jsou speciální nůžky na plech určené pro velmi dlouhé a rovné.


Kleště klempířské falcovací 45° š. Profesionální nůžky na dělení a stříhání plechu. Stubai vystřihovací nůžky pravé - 2mm. Pákové nůžky na plech HS-10. Stříhám jen občas, takže triky klempířů neznám a moc si to neumím přestavit.


A nikdy jsem neměl v ruce jiné nůžky na plech než s břity tak jako na obrázku výše. Standardní výrobní program. LEVÉ Technické parametry: Materiál Maximální tloušťka plechu.


Tabulové pákové nůžky na plech mají jednoduchou konstrukci a používají se běžné stříhání tenčích plechů v nenáročných podmínkách. Srovnejte ceny produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky