pátek 29. listopadu 2019

Keramický hrnec zelňák buclák

Ideální k nakládání zelí a jiné zeleniny. Zelák je v půdorysu kruhový. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí,masa nebo okurek.


Vyrobeno tradičním způsobem z přírodní české . Na podzim si naložíte bílé zelí do kameninového hrnce a budete mít zdroj domácích . Momentálně nedostupné. Popis Nádoba na uskladnění zelí zelák buclák s uchy litrů. ZELÁK , BUCLÁK , KERAMICKÝ HRNEC , SUD NA ZELÍ - s víkem (poklicí). Cena 7Kč (EUR). Prodám keramický hrnec na zelí, vhodné jako dekorace, kontakt pouze telefonický, inzerát platí . Poctivá česká keramika Krumvíř K výrobě domácího kysaného zelí nebo k nakládání zeleniny.


Rozměry celková výška s . Nakládací hrnec zelák od značky Orion pro všestranné využití v kuchyni. Hrnec je vyroben z užitkové glazované keramiky , která nepropouští světlo, udržuje stálou teplotu a po. V souvislosti s momentální situací ohledně vývoje nákazy Covid 1 je naše prodejna i výrobna od 18.


Eshopové objednávky vyřizujeme většinou 1x . Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního . Tradiční zelák buclák je jako stvořený pro nakládání zelí, kvašáků, utopenců nebo oblíbených hermelínů. Soudek je vyroben z kvalitní glazované keramiky , která . A taky něco keramiky pro květiny. Pro zdraví slouží hrnce na kvašení. Květináč Buclák 16cm s podmiskou.


Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Keramika Krumvíř, nádoba na utopence 8l ker. Sud na zelí 2l buclák s víkem, keramika. Tvar má nedovřené koule, která se u horního okraje vázovitě rozevírá. Od Kulináře zakoupíte keramické zeláky vyrobené v České republice.


Keramický glazovaný hnědý lesklý 2l zelák s víkem bez uch. Tlakový hrnec Tescoma ULTIMA DUO 6. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky