pátek 22. listopadu 2019

Květiny na v plném slunci

Obrázek: plné slunce rostliny , sníh v létě pěstování v Thuja zahradě u Bar Harbor , Maine. Pokud máte sušené, slunečné oblasti na svém . Hodí se na stanoviště na plném slunci a vyhovuje jim propustná, spíše štěrkovitá půda, kde se zejména v zimě příliš nedrží vlhkost. Orlíčky jsou vhodné i do . Rostlinám se nejlépe daří na plném slunci , vhodné jsou lehčí hluboké půdy s .

Naopak na plném slunci budou vaše rostliny pevné, kompaktní a neustále plné květů. Díky svým silným listům umí pelargónie velmi dobře . Jižní slunce není pro tyto jasné krásy vůbec. Vypadají dobře v létě, na jaře nebo na podzim, pokud svítí slunce. Pěstujte je jako součást kontejneru nebo je vložte.


Přinášíme vám několik tipů na trvalky, které svými květy rozzáří zahradu na plném slunci. Květy se otevírají pouze za plného slunce.

Na záhon musíme vysadit už vzrostlé rostliny se založenými květy , menším. Trvalky vhodné na slunce , na suchá místa, trvalky na úpal. Běžná půda, svěží nebo suchá půda, to jsou vhodná stanoviště pro tyto rostliny. Patří sem velkokvěté . Trvalky jsou víceleté, vytrvalé rostliny a do zahrady přinášejí život. Snesou plné slunce a kvetou po celé léto až do prvních mrazů.


Na osluněné balkony jako stvořené! Mají jenom jeden malý šrám na kráse, a sice . Bohužel ani jeden z nás nejsme machr na pěstování květin. Takže truhlíky s květinami měla dané na zápraží.


Většina okrasných trav je na plné slunce. Letničky na slunce - rostlin. Vřesovištní rostliny kvetoucí na jaře.


Ideální je proto balkon nebo terasa směřující na jih, kam sluneční paprsky dopadají celý den. Vytrvalé rostliny nemusíme rok co rok znovu pořizovat ani přesazovat.

Na celodenní plné slunce vybereme jiné, než na severní stranu domu nebo pod stinnou . Květ je plný ,cihlově červený,kvetoucí v období května -června. Po odkvětu je vhodné rostlinu sestříhnout nejen kvůli kompaktnímu t. Helianthemum Sulphureum .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky