středa 29. března 2017

Kere na zivy plot celorocne zelene

Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře. Pro prodloužení životnosti sudu doporučujeme do něj . Nabízíme i náhradní víko k sud u na zelí. Díky víku uchováte doma naložené pokrmy jako jsou kvašáky či zelí izolované od vnějšího prostředí.


Uložiť na porovnanie. Senzačne Víko na sud l, l , l . Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových . Keramický sud na kapustu L Šamotka. V katalogu nemáme podrobnější informace o sud na zelí 20l víko, . Zelák je vyrobený na . Sud na zelí, keramický.


Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Využitelný k nakládání masa, okurků, apod. Obje20l , skladem, 7Kč. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Plastový barel na zelí nebo okurky, neboli zelák o objemu 20l. Sáček k sudu na zelí 20l 50x70cm (5ks). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí. Nebo zadejte inzerát.


Inzerát byl odebran z . Hrnec na nakládání keramický , ruční výroba. Popraskaná sklovina, na hrdle . Do sudu se nesmí lít . Soudek zelák na kvašení zelí l keramický , KILNER. Plastový sud na zelí se šroubovacím víkem, o objemu litrů. Porovnání výrobku (0). Seřadit: Výchozí, Název (A - Z).


Kameninový hrnec na zeli s poklopem GHL. Při objednávce keramických sudů na zelí (jeden a více) musí být vytvořena samostatná objednávka na každý. Poklice na sud na zelí l. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma sud na zelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky