pondělí 6. března 2017

Lapače na na dešťovou vodu

Výrobky pro dotaci Dešťovka SFŽP. Podzemní nádrž na dešťovou vodu , jímky, zásobník na vodu , sudy, ČOV, sběrače, geigery, lapače. Zásobníky na dešťovou vodu , jímky, sudy, nádoby, sběrače, geigery, lapače a IBC kontejnery. Vybraný sortiment pro dešťovou vodu.


Výběr nádrže na dešťovou vodu ovlivňuje celá řada různých faktorů. U většiny našich nádrží a sestav naleznete doporučení pro jejich použití k velikost.

Jsme dodavatelskou a montážní firmou zabývající se specializovanými produkty z oblasti hospodaření nejen s dešťovou vodou, jako jsou akumulační nádrže na. Zásobní nádrž na dešťovou vodu dimenzujeme přibližně na potřebu vody za až týdny, což je. Ze střechy jsou dešťové vody odváděny okapem přes lapače splavenin, na přítoku do jímky na dešťovou vodu musí být osazen účinný filtr.


Průměrná spotřeba pitné vody na jednoho obyvatele činí přes 1litrů vody denně, ale na přibližně z této spotřeby není nutné mít kvalitní pitnou vodu , proto . ITMS plast je specialista na výrobu septiků, nádrží na vodu , jímek, pískových filtrů , plastových sklepů, vodoměrných šachet a šachet na vrtané studny, ale také . Nádoby na dešťovou vodu , nebo akumulační jímky slouží k zadržení dešťové vody. Tímto dochází k menšímu zatížení kanalizačních sítí, navíc se dešťová voda. Naše společnost vyrábí také lapače tuků LAPOLY a odlučovače ropných látek.

Populární měsíčník pro průmysl a jeho působení na životní prostředí. Lapač strešních splavenin na dešťovou vodu je součástí okapového systému určeného k odvádění dešťových vod do kanalizačního systému. Záleží na hlavně na technologii filtrace a desinfekci vody. Jednodušší je upravovat dešťovou vodu pouze na užitkovou. Filtrace vody začíná už u lapače listí a větších nečistot, odlučovačem vodních splavenin.


Pokud ale chcete znečištění zabránit stoprocentně, zauvažujte o . Dešťovou vodu lze používat na veškeré práce v domácnosti s výjimkou pití a přípravy jídla. S nedostatky při odvádění dešťových vod se setkáváme v praxi na každém kroku. Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do . Sbírá a filtruje vodu zároveň. Okapový filtr (sběrač na dešťovou vodu ) filtruje nečistoty ze střechy a odvádí čistou dešťovou vodu přímo do sudu . Plastové cisterny na dešťovou vodu za férové ceny. Přímo ze závodu Koever CZ Libčice nad Vltavou.


Zvoľte si niektorú z kategórií. Sme tu pre Vás už rokov. Expresná preprava kuriérom GEIS. Sud na dešťovou vodu (1l) PH. Priemer hrdla s veko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky