pondělí 13. března 2017

Kultivator tera vari

Koupim MOTO Rotavátor, kultivátor ,jako vari , Rustica a pod. Vybírejte z inzerátů. Prodám na kultivátor Vari , tera přední nové, nepoužité záv.


Inzerát Prodám kultivátor k malotraktoru vari tera v okrese Louny, cena dohodou, od BODLINKAZ na Sbazar. Popis: Prodám kultivátor t malotraktorům tera. Inzerát Tera vari kultivátor nosič v okrese Louny, cena 699Kč, od PUMLAS na Sbazar. Dom a záhrada - Rotavator vari bazár.


Nože na rotavator Vari Terra , Tera. Vysokootáčková rotační plečka, která šetří Váš čas. Jejím hlavním úkolem je jemné povrchové kypření a likvidace . Máte vybrané filtry: Vari.


Aký kultivator je možné použiť s prídavným vozíkom…. Vari , Jikov, Terra s priemerom odstredivej spojky mm. Predaj náhradných dielov značky Vari a Terra veľká časť skladom. Jste majitelem strojů značky Vari , a hledáte příslušenství, které by Vám usnadnilo práci? Využijte akci nabídky MALOTRAKTOR ZA KULTIVÁTOR a pořiďte si.


K tomu předek na předěláni na traktůrek Tera terra vari. Sorren Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő, Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Reference: Lowest first, Reference:. Priemer odstredivej spojky je mm.


Nová oborávacie kolesá slúžia k oborávaniu zemiakov. Tento typ je určený pre malotraktory s . Podložka na náboj spojky Vari , Terra. Dily Rotavator Robi Tera Vari. Prevodovka na malotraktor, kultivátor Terra vari ,Agzat.


Farba už nie je pekná,ale stroj samotný je v perfektnom stave. VARI stojan MT - na malotraktor. Může být i poškozený. Nabídněte prosím, děkuji. Třídit dle: Výchozí, Ceny, Názvu.


Sadzač je vhodný za-Agzat, Tera , Vari ,Hecht,Forte,Zubr, a pod. Pri spojeny dvoch vhodny na-Iseki,Yanmar,Kubota,TK-1mini07 a iné malotraktory aj doma . Připojením páru šípových kol 4. Kultivátor malotraktor Agria 4BS 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky