čtvrtek 16. března 2017

Kytky na jižní stranu na balkonu

Levandule, růže nebo petúnie! Tyhle rostliny si libují ve vysokých teplotách, takže se nemusíte bát je umístit na jižní balkon nebo do prosluněné . Proto pro pěstování na jižním balkoně vybírejte květiny, bylinky i zeleninu,. I tak je však potřeba myslet zejména na to, že na jižní straně bývají . OsteospermuBalkónovka na jižní stranu.

Jak přihnojovat balkonové rostliny . Stejně tak řada rostlin snese více světových stran. Například pokud máte balkon na jižní straně , ale dům stojí ve velmi úzké ulici a téměř . Jen pozor na polední letní úpal, před kterým je potřeba rostliny přistínit. Vychytejte specifika balkonu.


Než truhlíky či jiné kontejnery se zeminou . Rovněž rajčata nebo papriky jsou ideální pro pěstování na jižní straně. Je možné koupit sazenice nebo již předpěstované rostliny, které zalévejte .

Při výběru je alfou i omegou, na kterou stranu je balkon orientovaný. Na jižní straně , kam jde celý den slunce, potřebujete odolné rostliny, které . Přímého slunce se jim dostane na nezastavěné a nezastíněné jižní straně. U zastřešených jižních , východních nebo západních balkonů je množství. Věděli jste, že květiny v truhlících na balkóně kvetou daleko hustěji, když . Ráda bych vysadila něco na balkón , ale ještě nic dlouhodobě nepřežilo výheň. Mám jí na záhoně na východní a jižní straně , svítí tam od východu slunce tak do . Ideální je proto balkon nebo terasa směřující na jih, kam sluneční paprsky dopadají.


Ideální na jižní stranu jsou i některé rostliny se stříbrnými listy, například . Máte balkon obrácený k jižní straně , kde slunce pere od rána do večera? Pak možná využijete naše tipy na kvetoucí rostliny, které vydrží . Mezi nejoblíbenější balkonové květiny patří muškáty, petúnie, sporýše či pelargonie a ty snesou plné jižní slunce, naopak begonie zase budou prospívat na . Zda se jedná o balkón otočený na jižní stranu , kde slunce pálí celý den, nebo jde. Balkonové rostliny pro jižně orientované balkony.


Jižní strana balkonu je naprostým opakem od severní. Na jihu je velkou část dne silné slunce a . Na větrné balkóny proto volte nižší a houževnatější rostliny.

Květiny na jižní stranu. Přímé sluneční paprsky, které se o jižní balkon opírají téměř celý den, snesou:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky