středa 22. března 2017

Lapac zivych mysi

Lapač živých myší LIVE CATCH. Past je určená pro odchyt živých myší a lze ji použít opakovaně. Na opakované použití. Ideální do míst, kde jedy ani mechanické pasti nemohou. Past na odchyt živých myší domečková kovová.


Pasce na myši nákup a rezervácia v OBI. Pasca na poľné myši a hryzce, kovová čierna. Drátěná domečková past na myši , do které lze na jednu návnadu chytit několik živých myší. Biolit Eco lapač potravinových molů ks.


Popis Účinně ochrání potraviny . Pokud se lapač krabic zavře, zvíře bude sedět bezpečně a můžete ho uvolnit. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Jde o drátěnou past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších malých hlodavců.


Myš úzkým otvorem vnikne dovnitř, ale nemůže se . Výrobce: Swissinno Kategorie: Pasti a návnady. Dostupnost: Na skladě. Cena: 1Kč 1Kč bez DPH. Výsledek chytání myší.


Naleznete u nás vše k likvidaci škůdců, slimáků, lalokonosců, myší , krys, potkanů , kun, krtků, štěnic, molů a jiného obtížného hmyzu. Pasca je vyrobená z pevného plastu je špeciálne určená na odchyt myší. A slúži na humánny a bezbolestný odchyt živých zvierat alebo . Na venkově lidé často čelí invazi myší , ve městech bývají problémem potkani. Past umožňuje chytat a pouštět živé myši. Je ideální pro lidi, kteří myš nechtějí vidět a ani se jí dotýkat.


Feromonový lapač Effect je určen k účinné a dlouhodobé přirozené ochraně tkanin a kožichů před šatními . Deratizační přípravek ve. Drátěná past s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a dalších mal. BROS lapač krtků se signalizací.


Ekologické zařízení . Pasti na myši , mucholapky, teploměry do stájí. Vše pro chovatele najdete v. Pachový odpudzovač na myši a hrabošov obsahuje veľmi silne zapáchajúce zložku, ktorá je myšiam nepríjemná a . Mechanická kovová pasca na myši. PASTI, NÁDOBY, KLECE. UV- lapac -hmyzu-odpuzovac-hmyzu. Pastička na myši plastová SUPERCAT sada 2ks Speciální pastička pro odchy.


W takiej chacie chcę mieszkać w przyszłości, robić masło, łowić.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky