pondělí 9. dubna 2018

Kam na jahody strakonicko

Tato rostlina má v oblibě teplé a vlhké podnebí. Kalisie vonná miluje horko a vlhko. Najdeme ji ale také v Tichomoří . Od jara do podzimu je jí možno pěstovat na . Jde o tropickou rostlinu, která se u nás dá pěstovat jako pokojová v . Její pěstování je přitom naprosto jednoduché a tak Vám nic nebrání se do toho pustit.

Na pěstování je to nenáročná rostlina. Odstřihne se výhon, rána se nechá zaschnout a pak se vloží do vody, kde zapustí kořeny. Léčebné účinky Jedná se o velmi . Z dalších okrasných druhů je pěstována zejména nízce plazivá kalisie plazivá a . Mnoho řízků z kalisie jsem již rozdala. Spousta lidí rostlinu sice mají, ale neví co s ní. Ptají se mne na recepty jak ji zpracovat.


Find this Pin and more on NAŠE ZAHRADY by Puer Senex. Melissa officinalis Od července do srpna bílé až světle žlutě kvetoucí bylinka, která je pěstována spíše než pro květy pro své aromatické listy,.

Je to rostlina rostoucí v tropech a subtropech, která má ráda teplo a vlhko. Pěstování kalisie voňavé. Samozřjemě je možné pěstovat doma i venkovní léčivé bylinky. Listy a oddenky obsahují . Střední a Jižní Amerika . Plantica – květiny, květiny, květiny,. Callisia fragrans - kalísie voňavá.


Návody na pěstování květin. Vyrobila internetová agentura CREATION. Pro rostlinu se užívá také téměř pohádkové. Teplota okolo 20°C,. Je doporučována při cukrovce, žaludku, rakovinných onemocněních, astmatu, . Zdroj pinu bylinkovyraj.


Rostlinu může pěstovat , kdo chce, a zodpovědnost za případné poškození při jejím požívání pak nese jen a jen pacient. Pojďme si ukázat, jak ji pěstovat a co vše z ní můžeme doma připravit. Objednávejte a těšte se na rostlinky.


Prosíme o strpení při čekání na váš balíček. I když se moc snažíme, při jarním náporu se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky