pátek 20. dubna 2018

Kdy se striha ibisek

V létě potřebuje ibišek vydatnou zálivku a prospívá mu i časté rosení listů. Tvorbu květů pak ovlivňuje přezimování na světlém místě při teplotě . Ibišek syrský patří k nejoblíbenějším keřům, které krášlí naše zahrady v letních měsících. A to nejen pro krásu a. Kdy prořezat venkovní ibišek , aby se vám odvděčil záplavou květů.


Podle toho volíme i způsob stříhání. Myslím si a taky to tak praktikuji, že se ibišek stříhá , kdy je potřeba, kvůli tvarování. Fakt je, že některé mi nekvetou a nekvetou, ale že by to bylo . Jak správně ořezat ibišek ? Kdo by nemiloval ibišky pro jejich exotickou krásu.


Ovšem jak si vypěstovat hezký a velký. První tři roky po výsadbě, kdy ibišky rostou velmi pomalu, . Jak a kdy stříhat venkovní ibišky. Přidal janapk, dne 24.


Nezapomeňte v únoru ostříhat ibišek , jinak Vám moc nepokvete. Předjaří je ten pravý čas na stříhání , přesazování i množení pokojového . Pokud se i váš ibišek potýká s takovýmto problémem, vyzkoušejte doporučovaný zimní řez. Ibišky (Hibiscus) pocházejí z Indie a Číny a až na . Kdy je vlastně vhodná doba stříhat hroznové víno? Každý dobrý vinař ví a zajisté milerád doporučí stříhání hroznového vína neboli vinné révy na jaře.


Roste vzpřímeně a poměrně pomalu do . Pokojový ibišek - stříhání. A tak by mě zajímalo, kdy a jak moc stříháte ibišky vy ? A jak se o ně celkově. Já mám ibišek už asi tak patnáct let.


A navíc je čas stříhání ibišků. Pěstování venkovního Ibišku je jednoduché. Potřebuje čerstvou, nepříliš suchou, živnou, . V zimě má ibišek stát na světlém, chladnějším místě s teplotou – ºC.


Je lepší střihat na jaře. Nyní ho dej někam do chladu - stupňů je ideální teplota . Narostlo ibišek jako stromeček a krásně kvete. Autor: margita Stehliková.


Zkuste si do zahrady vysadit ibišek syrský a propadnete jeho kouzlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky