středa 11. dubna 2018

Kýta z divočáka na grilu

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme a na pánvi na trošce oleje z jedné strany lehce opečeme. Do velkého pekáče dáme na dno trochu. Tou pak byla kýta důkladně potřena i na povrchu. Dno nakládací nádoby se muselo posypat solí a kýta do ní byla vložena kůží dolů.


Toto se zalilo převařeným a . Kvalitní vepřové maso z českých prasat poražených na našich jatkách. Dodání konkrétní varianty závisí na aktuální nabídce v obchodě a na době dodání. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo . Celá vepřová kýta na kosti (cena dle skutečné váhy v syrovém stavu – od kg).


V celku pečená masa . Telecí pečínka na smetaně. Ingredience: (porce) 6g jelení kýty bez kosti , g slaniny, 2g mrkve, celeru, petržele, g hladké. Kýta o hmotnosti 10–kg vhodná ke grilování vcelku.


Kýta je včetně kolena s částečným krytím tuku s kůží. Vepřová kýta na gril. Ten chlap musí mýt srdce velké jak kýta šunky. Ou, na téhle delikátní, šťavnaté kýtě není nic odpudivého. Plánujeme svatbu a přáli bychom si, aby součástí rautu byla vepřová kýta s kostí.


Obsah dárkového balení je 5kg. Vyrobena z vybrané vepřové kýty, zauzená přírodním kouřem. Trvanlivost dnů , nuno . Tento výrobek najdete. Jehněčí kýtu očistíme a uvolníme od kosti z obou stran, kostí lehce točíme a vytáhneme ji z masa. Místo kosti protáhneme masem nakrájené proužky špeku a. Uzená kýta na kosti 5kg.


Katalogové číslo: 4Kategorie: UZENÉ MASO, VÝROBKY. Awaiting product image. Kýtu před pečením nezbavujte kosti , maso u ní chutná nejlíp. A nešetřete na česneku – vyloupané pečené stroužky jsou úžasná lahůdka.


Objednané maso vám ZDARMA dovezeme na adresu na trase. Pardubice - Praha včetně obcí Hradec Králové, Přelouč, Kutná Hora, Kolín, Poděbrady . Pečená vepřová kýta s kostí na rožni. Váha vepřové kýty cca 8kg s kostí. Cena uvedena při váze kg. Díky fólii, se maso krásně propeče až ke kosti a na povrchu nebude opálené a vysušené, ale zůstane . Jedno z nejlepších kusů masa z celého prasete je jednoznačně kýta.


Jak zajistit, aby maso uvnitř nebylo syrové a na povrchu spálené?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky