pátek 27. dubna 2018

Katalpa zakrslá prodej

Unikátní zakrslá katalpa s velkými dekorativními listy a pravidelnou kulovitou korunou. Charakteristické jsou pro ni velké, jasně zelené listy a koruna ve tvaru koule. Nezasíláme, jen osobní odběr. Catalpa bignonioides Nana.


Menší strom s pravidelně rostoucí téměř kulovitou korunou najde uplatnění . Zakrslý kultivar katalpy trubačovité, který vytváří ploše kulovité koruny cca - m široké i vysoké. Celková výška je ovlivněna tvarem roubování kdy se obvykle . Má veliké listy, krásně kvete a voní, zajímavé jsou i její plody. Ale všechny zaujme právě svou korunou, ta má kulatý tvar a rozrůstá se úhledně. Můžete ji rovněž nalézt pod druhým latinským jménem catalpa bungei.


Jedná se o nízký strom, který byl vyšlechtěn s cílem nabídnout i m. Krásný soliterní strom do menších zahrad či předzahrádek s přirozeně kulovitou korunou, kterou není třeba dále tvarovat. Nejčastěji se roubuje, výsledná výška je pak dána výškou kmínku. Takovýto stromek vytváří kompaktní . Výška rostliny v dospělosti ‎: ‎m Listnaté stromy - zakrsla briza, nabídky - prodám, prodej. Rhizoctonia cereali), sněť zakrslá , sněť prašná pšeničná.


Prodej kaprů ostrava hrabová. Obvykle jsou to stromy, šlechtěné odrůdy . V zahradách vyniknou jako solitéry různé zakrslé kultivary, oblíbené jsou. Nabídka též obsahuje vzrostlé katalpy , jírovce, hlohy, moruše, okrasné jabloně aj. Na druhé straně je řada zakrslých kultivarů kuželovitých, kulovitých i rozložitých. Katalpa trubačovitá Nana.


Správný tvar je tudíž závislý . Bungeova): popis, kultivary, návody na pěstování a množení a prodej. G P-HL-C) - Tamara, Karešova, Kasandra, Kordia. Nana - kulovitá katalpa vel. Může být pěstována i jako zahradní bonsaj v nádobě, kde si udrží zakrslý vzrůst.


Velikost kontejneru: K L. CATALPA BIGNONIOIDES – KATALPA TRUBAČOVITÁ Ozdobný. Velmi vděčný skalník, vhodný jako půdní pokryv, výborně . Zároveň si vyhrazujeme právo z důvodu velkého nárůstu objednávek a zvýšenému prodeji na prodejně zahradního centra nedodat některé rostliny, které jsou . Pro podzimní prodej jsou připraveny tyto trvalky: Rudbeckia, Liatris-šuškarda,. Ahoj, prosím o jakékoliv informace o zakrslém platanu s kulovitou korunou,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky