středa 4. dubna 2018

Kanadské borůvky blue gold

I přes nízký vzrůst dokáže vyprodukovat hodně borůvek (konkrétně až 6kg), ale důležitější je, že borůvky Bluegold vydrží jedlé až neskutečných týdnů po . Kanadská borůvka Bluegold se vyznačuje jemně arotickou chutí, plodící v hroznech, dužina kanadské borůvky je středně tuhá. Doba sklizně je cca v polovině . Pěstování - Borůvky kanadské ; Kontejnerované rostliny - návod; JAK POSTUPOVAT PO OBDRŽENÍ ZÁSILKY; Popis zboží. Pro úspěšné pěstování borůvek s . Středně pozdní a poměrně úrodná odrůda.


Vytváří nižší keře, vysoké do m. Produkuje mnoho výhonků, které keř značně zahušťují, proto vyžaduje pravidelný . Prodáváme v kontejneru litry dobře zakořeněné rostliny. Rostliny mají a více výhonu. Kanadské borůvky vyžadují slunné stanoviště s kyselou půdou. Borůvka chocholičnatá, kanadská borůvka ' Bluegold ' - Vaccinium corymbosum ' Bluegold' - pohodlně online.


Borůvka BLUEGOLD (Vaccinium corymbosum Bluegold ) je pozdě zrající opadavý keř, rostoucí do menších rozměrů (cca 1cm). Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či .

Kanadské borůvky blue gold

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky