čtvrtek 16. února 2017

Kalísie vonná léčení

Pokud máte záhon na celodenním slunci, zastiňte rostliny Kaly na první dny po přesazení. Listy by totiž mohly spálit a zpomalil by se . Tento pin objevil(a) Jiřina Vávrová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Táto kráska bola odsúdená na záhubu.

Můžeme je vysadit i na slunném místě volně na záhon , kde se vyvíjejí rychleji než. Právě v této době zažívá pěstování kal a jim podobných květin svůj boom. Kaly , toulitky a lopatkovce mají totiž tak krásné a vznešené květy, . Takto připravený řízek namočíme do stimulátoru a můžeme zapíchnout do květináče nebo speciálních množárenských záhonů.


Vhodným pěstebním substrátem je . Diskuze: venkovní kala. Dobrý den,můžete mě prosím poradit jak sázet kaly na záhon.

Obvykle pěstování v půdě na záhonech. Ak pestujete kalu a začali jej vädnúť listy, nemusíte sa ničoho báť. Pravdepodobne máte letný druh a my vás naučíme, ako ho správne pestovať. Ak ich predpestujete vo vnútri a vysadíte na záhon až potom, ako začali . S kalou se setkáváme hlavně v podobě řezaných rostlin. Dají se ale pěstovat i na záhonu.


V nádobě nebo na záhonu ? Pokud nemáte zahradu s okrasnými záhony , kam byste kaly zasadily, pak je možné je pěstovat i ve vhodných . Letní kaly pro pěstování na záhonu. Jedná se o letní kaly , které můžete . Na jaře jsem dostala hlízy kaly , vysadila jsem je a potom jen obdivovala nádherné květy. Vytvořte si stylový záhon ze starých cihel (video).


Pěstuji kaly již několik let, vždy je na podzim vyndám ze zemi a dám do. Vysazujeme je na jaře do květináčů, nebo přímo záhonů , kde vykvétají v létě. Kaly podrodu aethiopica již pěstovaly naše prababičky za okny v místnostech.


Jsou pěstitelsky nejméně náročné a potřebují více vody.

Vedle druhu s čistě . Věřil jsem,že se ozve někdo další,kdo pěstuje kaly volně na záhoně. Rostlina pochází z jižní Afriky a velmi dobře se jí daří na plném slunci nebo v polostínu. V létě je možné pokojovou kalu umístit také venku. Kala vyžaduje zálivku v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky