pátek 10. února 2017

Kování pro spojení trámů

Třmen se používá pro kolmé spojování stropních trámů. Tyto prvky tesařského kování se vyrábí zejména z ocelových plechů, . Pro kotvení k dřevěným prvkům doporučujeme použít speciální vruty do tesařského kování s půlkulatou nebo plochou talířovou hlavou. Zajistíte tak pevný a . Kruhová hmoždinka Buldog se používá pro spojení dvou trámů na střih.

Aplikuje se ve spojení se závitovými tyče- mi nebo stavebními vruty. Výrobky se převážně používají ve spojení se dřevem. Pomocí tesařských botek, patek či hrotů k zabetonování upevníte trámy vaší pergoly, terasy apod.


Umožňují jednoduchým a rychlým způsobem spojit střešní konstrukce, jako pozednice, krokve, vazníky, trámy při současném zajištění trvalé stability konstrukce. Práci při obrýsovávání, kování a spojovacích prostředků si zjednodušujeme pomocí . Styčníková deska pro spojování dřeva, dřevěných konstrukcí, ke spojení latí, prken a trámů. Tesařské kování pro ztužení spojů dřevěných konstrukcí - úhelníky, spojky, třmeny.

Dodáváme úhelníky, trámové botky vnější i vnitřní, zavětrovací pásy, montážní pásky, skryté spoje s vysokou únosností, krokvové spojky, patky sloupků k . Výjimečně je možno užít stykování dřeva na tupý sraz a spojení pomocí ocelového středního plátu,. Vazné trámy ) viz tabule 237. Dnes se užívají strojní hřebíky, od 17. Deska styčníková x 1mm (Plech s hroty pro spojení desek trámů ). Vrut se zápustnou, čočkovitou či půlkulatou hlavou slouží k upevnění ozdobného kování ,. Pro spojování trámů jsou určeny masivní pozinkované úhelníky. Evropský výrobce VORMANN vyrábí široký sortiment kvalitního kování a oslovuje.


Vnější třmen 80x1mm Třmeny pro vnější spojení stropních trámů z . U prken afošen se používají vazby rozšiřující, u trámů jsou vidětzřídka. Svlakování je spojování dřeva, které se hodí jen pro spojení desek z. Vruty se používají především k upevňování kování a ke spojování dřevěných dílců. Jak by jste resili tento spoj stojky, pozednice a pricneho tramu ? Vedle různých typů kování , hřebíků či šroubů je to krásné, pevnější a zas tak . Pojení mezi horizon- tálními trámy a nosným.

Přímé napojení deska s perem je spojena přímo s betonovým. Jsou vyrobeny z lakované oceli, rozměr hrany cca. Kampování se vyskytovalo dříve zejména na spoji vazného trámu s pozednicí.


Spojovací kování koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky