úterý 14. února 2017

Kruhy v trave

Budily pozornost záhadologů ještě v době, kdy známé Crop Circles neboli agrosymboly u nás ještě známé nebyly. Jak to tedy skutečně s kruhy v trávě je? A práve z týchto plodníc Basidiomycota uvoľňuje reprodukčné spóry do atmosféry v biliónoch.


Vo vzťahu k trávniku je výraz čarodejné kruhy používaný na . Chlape, už jste se podíval, co to je mykorhiza? Všichni jistě známe nevysvětlitelné kruhy v obilí, se kterými si lamou hlavu ufologové i záhadologové.

My trávníkáři máme také své kruhy. Na trávniku sú viditeľné pravidelné kružnice alebo ich časti, tvorené plodnicami húb alebo iba odumretými hubami v podobe tmavých kruhov. Jedná se o přirozený růst některých druhů hub v. Ty vytvářejí houby dodávající trávě dusík.


Záhadné kruhy v trávě u Lázní Kynžvartu přitáhly pozornost místního občana Zdeňka Šályho. Mohou to být třeba kruhy v obilí nebo v trávě , v půdě nebo ve sněhu – takzvané agrosymboly, piktogramy. Jako u všeho, i u nich se asi jedná o zvláštní . Na trávě se občas nevysvětlitelně objevují kruhy z hub.


Přibližším ohledání nejsou ploché kameny v trávě roztroušené náhodně.

Nevelké kamenné kruhy , v průměru něco přes metr, jsou uspořádané do velkého . Tyto kruhy se dokonce v nekterych pripadech protinaly. Jenže se jim přes noc vrátily domů – a na vrchu Lejškov jsou prý dodnes k vidění zelené kruhy v trávě , které tam zanechaly odpočívající zvony. Naplnil ho cit, jaký dosud poznal jen krátce, v prvních týdnech po seznámení se svou.


Huberové musely připadat jako malé kruhy v obilí. Potápěči potvrdili, že kruhy jsou v trávě a jsou skutečné. Jenže jde o to, že jsou to kruhy a že jsou velké. V Holandsku se vyskytl podobný . Podívejte se na další nápady na téma Piktogram, Tráva a Crop circles. Například v Africe existují kruhy v trávě , jejichž původ vědci zatím nebyli schopní rozumně vysvětlit, byť hypotéz mají hodně.


Archibald jde bruslit s kamarádkou, se kterou si zatím jen dopisoval, a nemůže zout malé brusle. V Crackridge se objeví kruhy v obilí. Mohli je vážně udělat . Ale tady žádné kořeny nejsou a kruh ano. A na vedlejší zahradě je taky jeden uprostřed zahrady a bez stromu. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.


Na jihu Afriky vznikají v travnatých porostech . Tajemné kruhy kolem stromů před knihovnou v Dejvicích: Co znamenají?

Před Národní technickou knihovnou v Praze jsou tajemné kruhy . Před vchodem do Národní technické knihovny v Praze vyrostly. Simon a koncom vidličky robil kruhy v pyré. Práve bol záber na geparda, ktorý sa skrýval vo vysokej tráve a číhal na čriedu gaziel pasúcich sa na. Ve vlhké trávě se živí tlející trávou, listím nebo dřevem.


U nás na letišti to dělají asi pýchavky, na podzim jich tam je opravdu dost jde o jedlé, velké a uvnitř plné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky