úterý 7. února 2017

Kokarda semena květiny

Kokarda je vysoká trvalka milující slunce a výhřevné plochy. Kokarda (Gaillardia) je rod rostlin z čeledi hvězdnicovitých, ve kterém je. Následkem pohlavního rozmnožování však nemusí rostliny vyrostlé ze semen.


Kokarda semena květiny

Kokardy naštěstí kvetou tak bohatě, že si můžete dopřát obojí, stačit. LORENZIANA, s kulatými plnými květy a . Ty se objevují od června do září. Pro svou nenáročnost se kokarda s oblibou vysazuje. Substrát pro pěstování ze semen - substrát pro pro okrasné rostliny - g. Na záhon přijde rostlina až koncem května. Zemina: dobře propustná půda.


Sušení: Květy sušíme směrem . Kokarda zmes farieb má skoro balónové guľaté kvety a sú veľmi . Silnější rostliny užíváme na záhony či jako doplnění truhlíků ke kvetoucím. Semena vyséváme na povrch substrátu pod sklo. Nechávajú sa až na konci sezóny aby rastlina vytvorila semienka na rozmnožovanie. Pôvodný kultivar má kvety dvojfarebné, vnútri červenej a . Pěstují se především jako letničky.


Kokarda semena květiny

Gaillardia aristata - kokarda jsou rostliny s velmi atraktivními květy. Vynikajúci rezaný kvet. Kvitne máj - september, výška cm. Kokarda , trvalka, kdy kvete kokarda , květy , semena.


Kokard existuje niekoľko desiatok druhov. Kvete od poloviny jara do podzimu. Odkvitnuté kvety v každom prípade odstraňujte, podporíte tak tvorbu ďalších pukov. Semo Kokarda spanilá žlutohnědá g . Hybridní macešky s obřími květy ve výběrové směsi barev.


Kokarda semena květiny

Vytrvalé květiny trvalky, semena Je zde 4zboží. Velké květy s tmavým středem, výška cm. Rodové jméno této rostliny je pojmenováno podle příznivce francouzských botaniků.


Kokardy se množí semeny , dělením a stokovými řízky v srpnu a září, nebo . Barvy rostliny ‎: ‎žlutá, červená, růžová Požadavky rostliny ‎: ‎slunce, polostín, propustné. Tvary rostliny ‎: ‎úbor Použití rostliny ‎: ‎do vázy, skupinové výsadby. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Kokarda semena květiny

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Kompaktní, hustě rostoucí trvalka s nápadnými žlutooranžovými květy. Evropští zahradníci se šlechtěním kokard začali zabývat . Vzpřímená trvalka s měkkými dělenými listy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky