pondělí 6. února 2017

Levandule sazenice prodej

Levandule sazenice prodej

Hledáte levandule sazenice ? Všeobecné info o levanduli: Jen málo rostlin je tak oblíbených jako levandule a nesmí chybět v žádné zahradě. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Používá se v aromaterapii, na koupele a lahodné. Nabízíme sazenice levandule lékařské Lavandula angustifolia ´Hidcote.


Je velmi atraktivní svými tmavě fialovými květy a stříbrně. Semena a sazenice - levandule , nabídky - prodám, prodej , inzerce. Levandule Lékařská-Semena . Originální odrůda levandule přímo z Provance. Original Provance levandule (Lavandula x intermedia ´Grosso´). Sazenice pochází s profesionálního.


Obrovské sazenice levandule (lavandula angustifolia) v 5l květináči. Prodej sazenic levandule lékařské probíhá po celou dobu vegetace. Odolný druh, nevymrzá, fialový. Jméno Lavandula pochází z latinského slova lavare = mýti se. Jsme malá rodinná farma z Podřipska zaměřená na pěstování levandule s. Již po několik staletí je levandule pěstována a ceněna zejména pro svoji typickou vůni.


Levandule sazenice prodej

Jako doplněk v naší nabídce naleznete sazenice levandule a různé levandulové výrobky. Produkce sazenic je doplňková a určená pro maloobchodní prodej , který . Každoročně produkujeme sazenice nejrůznějších odrůd. Pěstujeme tři druhy levandule – levanduli lékařskou (lavandula angustifolia), levanduli prostřední . Brzy bude opět probíhat prodej , prozatím je pozastaven!


Případné info u paní Kateřiny Pleskačové tel. FARMA - nabidne čerstvou i sušenou levanduli můžete ochutnat levandulový sirup, džemy, levandulové výrobky pro váš domov a sazenice levandule. Nabízím sazenice levandule Lavandula angustifolia - vypěst. Popis: Vytrvalý aromatický polokeř s bohatě větvenou lodyhou, kvete modro-fialovými úbory. Jednodušší je samozřejmě pořídit si už vzrostlé sazenice.


Levandule sazenice prodej

Ty koupíte na trzích, v zahradnictvích, hobby . Od té doby každý rok dosazujeme další sazenice a nyní jsme někde na. Semínka bio levandule - Lavandula - BIO levandule lékařská - prodej bio semen - ks. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Provence Francie, Místa, Voyage, Nádherná. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů levandule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky