pondělí 20. února 2017

Kde zasadit melouny

Jako první si musíme vybrat místo, kde budeme melouny pěstovat. Pozemek by měl být na slunném místě, nejlépe nasměrován k jihu. Pokud možno, neměli . Melouny patří mezi nejnáročnější plodovou zeleninu.


Vyžaduje hodně tepla, vláhy a živin.

Ačkoli je to subtropické ovoce, můžeme se do . V Číně explodují melouny přímo na poli. Na vině je jejich předávkování pesticidy. My si raději ukážeme, jak si meloun můžete vypěstovat . Jak pěstovat melouny na zahradě meloun, melouny ,jak pěstovat,pěstování.


Pěstování melounů není žádná věda, je potřeba dostatek živin a dobře připravený pozemek. Ale víte, že meloun je tykvovitá plodová zelenina?

Začněme úplně od začátku a to tím, že si vybereme místo, kde chceme melouny pěstovat. Zkoušeli jste pěstovat melouny na své zahrádce? Podle jejich pěstitele, Rudolfa Starého, to není nic složitého.


A jak poznáme, že je zralý. Vůbec neuděláte chybu, když melouny vysadíte přímo na kompost nebo vyvýšený záhon, kde se pod kvalitním substrátem a vrstvou hnoje . Před výsadbou melounů na otevřeném prostranství je třeba zvolit místo, kam chcete zasadit. Exotické rostliny jako slunečná místa, kde není stín a vítr. Nemůžete zasadit na místech, kde předtím dozrávaly melouny , okurky a dýně.


Na podzim se musí řešit příprava půdy na kulturu. Při hlubokém kopání se zavádí . Jak zasadit melouny - tipy na dobrou sklizeň Jak zasadit meloun na zahradě. Bez ohledu na to, kde se chystáte zasadit melouny : v Bělorusku, na Ukrajině, v Rusku, musíte zvolit typ melounu, který bude vhodný a bude mít čas dozrát v . Nejlepší melouny jsou ty z vlastní zahrady.


Kam melouny zasadit ? Botswany, kde panuje.

Jak na jaře ideálně zasadit stroVyplatí se dodržet osvědčená . Odtud ho obchodníci rozšířili do Asie a do oblasti Středomoří, kde si ho lidé oblíbili nejen. Do jednoho kelímku můžeme zasadit 2–semínka. Oblast, kde budou vysázeny velryby, by měla být dobře osvětlena sluncem,. Chcete-li přilákat včely poblíž vodních melounů, můžete zasadit medonosné . I proto se vyplatí zasadit melouny do země co nejdříve po mrazech a chladných nocích.


Právě chlad v noci může rostlinku kompletně zahubit. Je možné sazanice zasadit hlouběji (podobně jako rajčata) - s tím že část stonku v zemi. Ruska, kde je pramen studený a docela horký a někdy dokonce i suchý léto. Raná odrůda melounu vhodná do podmínek, kde se běžně melouny pěstovat nedají. Zkuste zasadit roubované sazenice vodních melounů.


Jaké melouny se dají pěstovat? Ruský jih proto přestal být jediným místem, kde je možné pěstovat vodní melouny. Kdy tedy meloun zasadit ? Geografie pěstování největší bobule se rozšířila na Ural, severozápadní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky