pondělí 20. února 2017

Kovane dvirka do udírny

Kovaná dvířka k udírně ze šamotových cihel. Nad udírnou je kovaná stříška s tubusem . Karel Novotný , Bakov nad Jizerou. Dvířka do udírny 350x450.


Usazení na panty (montáž do předem zabetonovaného ocelového rámu). Rozměry těchto dvířek byly cca . DPH platba: Dobírkou . Popis: Nabízím ručně vyráběná dvířka udírny a topeniště z masivní kované oceli opatřena černým kovářským nátěrem s. Těsnící šňůra do dvířek kamen. Klepnutím na odkaz se dostanete do kategorie fotek zámečnických výrobků. Tento pin objevil(a) Vaclav Hvozda. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Prodáváme litinové dvířka , litinové rošty, pláty, dvířka na kotliny a udírny ,. Z litiny máme skladem klapky do komína, litinové pánve a litinové nádobí na . Kování pro kamna, sporáky a udírny - . All the engraving on the blade and handle are done completely by hand to provide an excellent quality finish. As always the axe is sharp and fully functional. Součástí kované udírny je i tepaný reliéf, zastřešení a servírovací pult.


Pak potřebujete kvalitní udírnová dvířka. Tato sekce se specializuje přímo na udírnová dvířka. Teploměr do udírny , délka: 1mm - udírenský teploměr. Bohužel jsme omylem nechali udělat nevhodnou velikost, pRoto posílám dál.


Postavte si svou udírnu a relaxujte při voňavé přípravě nejen. Stejně tak je nutné pořídit ideálně litinová dvířka s regulací přívodu vzduchu pro ohniště. Do základů použijeme běžný beton (C15) a vhodné je jako pro . Do nich pak uložíme tyče se zavěšeným masem.


Tyče budou buď kovové, nebo ocelové. Maso na tyče zavěšujeme háčky nebo pomocí oček z . Kouř z ohniště do udírny přivádíme kouřovodem v podobě keramické. Kromě kovové skříňky lze sehnat i dvířka k topeništi ze starých kamen.


Cenově výhodná konstrukčně jednoduchá udírnová dvířka se zazdívacími pracnami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky