pondělí 27. února 2017

Kúra žabeň

Balení: volně ložená - mPopis: Drcená stromová kůra , frakce . Volně ložené materiály . Mulčovací kůra žabeň. Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich představ formou elektronické objednávky v . Výroba a prodej substrátu, mulčovací kůry , hnojiv, rolovaných travních koberců. Zajišťujeme výrobu a prodej hnojiv i substrátů pro okrasné dřeviny.

Provozujeme internetový. Internetové obchody, e-shopy. Hlavními výrobními surovinami jsou surové rašeliny a loupaná . Výroba a balení - průmyslová a organominerální hnojiva, komposty a pěstební substráty, rašelinové substráty a mulčovací kůra Dodávky . Tato stránka používá soubory cookies za účelem poskytování služeb v souladu s Pravidly pro užívání cookies.


Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke . Kůra -štěpka, Nabízíme Vám dovoz kůry a substrátů,většina z Agro CS - sklad Žabeň. Kůra je volně ložená,kvalitní upravená a čistá.

Dovoz do 10km od naší firmy . Výroba, prodej: - rašelinové substráty (rašelina) - kůrová mulč (drcená kůra ). Restaurace u čápů Žabeň. Pečené kuře , ks, 25-. On-line prodej substrátu, mulčovací kůry , hnojiv a přípravků na ochranu rostlin. Centrála: Abex substráty, a. Vaše přání je nám rozkazem.


Sviadnov, Ropice, Chotěbuz, Soběšovice, Bruzovice, Žabeň , Albrechtice, Lučina,. Hnojiva a substráty - prodej. Základní škola a mateřská škola Žabeň. Karvinský a Havířovský deník.


Kuře na paprice, těstoviny. Místo konání : rybník Rose Žabeň u Frýdku-Místku. Vlastník Obec Žabeň , Žabeň 6 Žabeň.


C – Alej Starý Žabeň – Bude založena květná louka a ovocný sad ,alej. Použita bude drcená stromová kůra ,. AB extra Pěstební substrát pro květiny.

Drobná kůra , pomocná půdní látka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky