středa 21. listopadu 2018

Kam v polském těšíně na trhy

Seženete tam prakticky všechno, co potřebujete. Zlatou éru“ už mají tyto trhy evidentně za sebou, ale přesto tady o sychravém všedním dopoledni potkávám mnoho Čechů, Poláků i Slováků . Kam jezdí Frýdečané a Místečané pro levné zboží? V Cieszyně mají levnější nábytek, oblečení i potraviny. Plesové šaty za pár stovek nebo kožená . Nejčastějším cílem Čechů je lázeňské město Kudowa Zdrój, které leží hned za hranicemi necelé tři .

Lolula Ten je vedle velkého trhu. Vedle malého - toho u řeky - jsou jiné. Kdybyste stála před tržnicí s řekou za zády, vlevo na konci je malé . Nevíte jestli budou trhy 28.


Je todocela mimo, ale potřeboval bych znát GPS souřadnice . V akčním letáku Lidl pro polský trh je aktuálně ve slevě margarín Palma za PLN, . Příhraniční trhy , to je zcela jiný svět. Chtěli bychom v neděli 9.

V rádiu jsem slyšel,. To jsou otevřeny i obchody kam jezdím víc. Jak už tady psaly holky, vedle malého trhu je obchod s kočárky, taky pak přímo na hranici, ale spíše tam jsou . Ahojte, prosim vas vedeli by ste mi poradit kedy su otvorene trhy v Ces. Popularita polských trhů neklesá.


Nastupují i Češi jedoucí na polské trhy , kteří když se dozvěděli, že dnes . Těšína , tak do PL občas jezdíme. Poľska oplatí vydať aj z väčšej diaľky ? Nákupy v Poľsku – Poľský Tešín. Kam napsat svou adresu na obálku? Jak se liší stravování light all inclusive? Ahojte, chcem sa spýtať, či ešte stále fungujú trhy v Poľskom Tešíne a ak hej, tak kedy . Prošly jsme takovou úzkou uličkou, kde nás upoutal nápis Uliczka ciezyňskich kobiet.


Neumím polsky , ale myslím, že to byla Ulička těšínských . Během pár minut můžete přejít z náměstí ČSA přes řeku Olši na krásný historický polský Rynek, kde rovněž najdete trhy. Podle posledního sčítání lidu se téměř procent obyvatel města hlásí k polské národnosti. Trhy jsou zde celoročně, ale o vánočním .

Kromě nižších cen láká. Polskem těšině jde vybrat hodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky