pondělí 12. listopadu 2018

Lesní školky sazenice borovice lesní

Možná také k navijáku potřebujete hydraulický rozvaděč? Podívejte se na naši nabídku hydraulických rozvaděčů. Těší nás, že jste se rozhodli pro nákup našeho lesního lanového navijáku. Tento lanový naviják je v první řadě určený pro lesní práce. Dvoububnový lesní naviják KRPAN 2x8EH, 2x10EH.


Pokud hledáte ojeté stroje značky navijáky , kontaktujte přímo prodejce značky navijáky na prodej.

Pro více detailů klikněte na obrázek nebo model značky . Dálkové ovládání pro lesní naviják. Lesní lanové navijáky PROFI pro profesionální použití. V nabídce jsou jednobubnové nebo dvoububnové navijáky s pevnou montáží na jakýkoliv traktor s . Navijáky neustále modernizujeme. STS Prachatice - výroba, prodej a servis lesní , zemědělské a komunální techniky.


Lesnický naviják Uniforest 65H. Mým záměrem nebylo vyrobit „naviják“ .

NAVIJÁK DO TŘETÍHO BODU. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Lanové navijáky - za malotraktor. Zapojení do tříbodového závěsu . Nezbytný pomocník pro všechny majitele lesních porostů.


Vhodný naviják do lesa je tedy hydraulický, elektrický naviják 12V do lesa obvykle nevyužijete. Lesní navijáky za traktor se používají např. Dále je na rámu navijáku držák sekyry a sapiny včetně zkracovacího břitu lana. Jednobubnové lesnické lanové hydraulické navijáky Fransgard jsou určeny k agregaci do třetího bodu.


Universální lesnický naviják pro malotraktory s výkonem od HP, použití - se k vytahování kmenů stromů. Příslušenství pro lesní zásoby (42). Motorový naviják VIK 615. Ukotvení navijáku na desce pro koule tažných zařízení do průměru mm.


VČETNĚ TECHNICKÉHO PRŮKAZU. Odkládací prostor na řetězy na čelní straně navijáku. Nohy s pojistnými čepy. Máte někdo zkušenosti s lesním navijákem Mašek?


Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Rádiová dálková ovládání pro lesní navijáky.

CAD-8-Forst pro jednobubnový lesní naviják. Lesník naviják Dabaki - Forwer FWje určený pro menší a lehčí traktory. Hmotnost navijáku 1kg.


V katalogu nemáme podrobnější informace o lesni navijak. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Doručenie do: dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky