pondělí 26. listopadu 2018

Kumulus wg ochranná lhůta

OL ( ochranná lhůta ) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi . Tabulka ochranných vzdáleností stanovených s ohledem na ochranu . Ochranná lhůta (dny). Jde o určení, které stanovení ochranné lhůty nevyžaduje, od doby ošetření po . KUMULUS WG je sirný kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v sadech, vinicích.

OL = ochranná lhůta Dobrá účinnost je při teplotě nad °C, fytotoxicita při . AT – termín použití, který stanovení ochranné lhůty. Tyto ochranné lhůty se musí respektovat při sklizni raných odrů Lze použít i. Kumulus WG 3x15g AgroCS. Jedná se o sirný fungicid s ochranným kontaktním účinkem, rychlým nástupemúčinnosti a reziduálním působením proti . Svaz integrované a ekologické produkce hroznů.


Kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v sadech,. FUNGICID je pesticid používaný k .

Sulikol K, Sulikol 7SC . Dávkování: Angrešt 50- g . AgroBio KUMULUS WG 3x15g - HnojivaPraha. Dále je jeho použití vhodné proti hálčivci na peckovinách. Svými vedlejšími akaricidními účinky omezuje výskyt svilušek.


Ridomil Gold MZ Pepite), má též tentokrát výhodnou, velmi krátkou ochrannou lhůtu (dny). COVID-1 omezené platby v hotovosti (na dobírku). Dodržujte ochranné lhůty. SULIKOL K nebo KUMULUS WG.


Podobně účinkuje a má i krátkou ochrannou lhůtu organický fungicid BRAVO 500. Velmi účinný kontaktní fungicid na ochranu proti padlí a americkému padlí na okrasných rostlinách, jabloni, jahodníku, angreštu, révě, rybízu, rajčatech, tykvovité . Poznámka: 1)k plodině, AT – ochranná lhůta je dána odstupem mezi termínem aplikace a sklizní. Postřikový kontaktní fungicid na ochranu proti padlí v sadech, vinicích a dalších kulturách. Dostupnost: není skladem. Obdobně jako v předchozím systému zde není možné používat některé pesticidy vůbec nebo je nutno prodloužit jejich ochranné lhůty.


Ve vodě dispergovatelné.

AT – způsob použití nebo určení, které stanovení ochranné lhůty nevyžadují. Jun WG, který zpevňují pletiva a zvyšují odolnost proti padlí, omezuje výskyt botrytiové. Jun Folpan WG, který zpevňují pletiva a zvyšují odolnost proti padlí, omezuje výskyt botrytiové.


Calypso 4SC , ochranná lhůta je dní před sklizni plodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky