pátek 9. listopadu 2018

Koupaliště furt im wald

Ale ano, stačí si na zahradu či terasu pořídit koupací sud. Při přemýšlení, kam s ním, vemte v úvahu, že pro ohřev vody se používají kamna na . Proto koupací sud z červeného cedru může sloužit i po několik desetiletí. Sud dětem můžeme naplnit jen tak, aby jim hloubka vody vyhovovala.


Ideální relaxace v letním i zimním období.

Vodu v koupacím sudu ohřívají kamna na dřevo umístěná ve vodě. U NÁS Sezona Nekončí! Koupací sud Ruská vana, . Finská koupel, nebo také HOT TUB je venkovní koupací sud který umožňuje relaxaci v horké vodě bez nutnosti nákladného elektrického ohřevu vody. Postupem doby začínají. Vyrábíme a prodáváme nejlevnější celonerezové koupací sudy s moderním technickým řešením ohřevu vody.


Dřevěný koupací sud Hot Tub 1s vnitřními kamny z materiálu thermowood. V létě využijeme koupání i bez ohřevu vody , od podzimu do jara stačí před použitím zatopit v .

Ohřev vody v koupacím sudu zajišťují externí kamna na dřevo s výkonem kW. Vodu v sudu lze ohřát z počáteční teploty stupňů na teplotu stupňů za 2-hodiny. V zimním období, kdy hladinu vody pokrývá led je doba ohřevu až hodin.


Doporučujeme během topení Hot Tub zakrýt poklopem, urychlíte ohřev. Může se stát, že se . Nabízí se třeba koupací sud nebo vana, vířivka či sprcha. Při výrobě používáme pouze . Pokud chcete mít horkou lázeň bez práce, někteří výrobci nabízí i variantu plynového nebo elektrického ohřevu vody. Sudy pak lze doplnit ještě bublinkovými či . Výhody výřivkový akrylátu: voda nemusí být neustále v kádi a může být . I v největší zimě stačí nasadit čepici, obléknout plavky a hurá do vody. Když jsme si pořídili na zahradu koupací sud , přestali k nám přátelé chodit.


Sudy vyhříváme dřevem, ale už jsme si nechali testovat i elektrický ohřev. Ohřev vody je řešen pomocí externích kamen, které tak nepřekáží uvnitř kádě, kam se vejde až lidí. Káď je vyráběna ze dřeva skandinávského smrku.


Hořící komora a komín jsou u koupacích sudů konstruovány tak, aby byla zajištěna maximální účinnost ohřevu vody.

Novinka- koupací sud s ohřevem vody - inzerce, prodám. Elektrický ohřívač může být použit jako doplněk k jinému způsobu ohřevu (k udržení teploty vody na určité úrovni) nebo jako jediný vlastní způsob vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky