středa 21. listopadu 2018

Kvetina nevestin zavoj

Nevěstin závoj : rostlina nejen pro nevěsty. Téma z diskuze: pěstujeme šater neboli nevěstin závoj. Ahoj holky, je tu některá, která si něvěstin závoj pěstuje? Gypsophila paniculata) známý jako nevěstin závoj.


Znáte rostlinu, které se říká NEVĚSTIN ZÁVOJ ? Společná je jim příchylnost . Rostlina je doma ve střední Evropě. I u nás je k vidění volně v . Tato oblíbená květina , též nazývaná šater, latinsky gypsophylla, se zejména používá k řezu do kytic. Vysoce dekorativně však působí i na . Krásná a vzhledově křehká květina , která je stále hojně používaná na svatbách. Drobná kvítka kytici něžně zjemní a dají vyniknout ostatním květinám. Je znám pod lidovym názvem „ nevestin závoj.


Má tlusty dlouhy koïen a. Jsou bílé, jednoduché. Na větvičce je několik malých . Je to nenáročná rostlina , která se dobře vyjímá v okrasné zahradě. Svatební květina ručné vázaná.


Použité květiny Gypsophylla Začištěné bílou madeirovou stuhou s mašlí. Umelá dekoračná kvetina vhodná na tvorenie svadobných kytíc, pierok a iných dekorácií. Gypsofila ( nevěstin závoj ) je známe jako doplněk květinových vazeb k řezaným květinám, svatebnímu aranžmá a kyticím. Dekorační umělá květina , růžová orchidej. Květiny Květiny z Elizabetdekor.


Větev nevěstin závoj. Umělá květina k aranžování. Ak si myslíte, že sa budeme venovať klasickému svadobnému závoju, ktorý v deň svadby zahaľuje tvár nevesty, ste na omyle. Nie nadarmo sa je hovorí nevestin závoj , pre niekoho obyčajná, niekoho výnimočná svadobná kvetina - gypsomilka. Nevestin závoj je obľúbeným . Táto umelá kvetina môže byť súčasťou kytice vo váze alebo môže oživiť akékoľvek aranžmán.


Tato rostlina se na začátku léta obalí spoustou . Tato umělá květina může být součástí kytice ve váze nebo může oživit jakékoli aranžmá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky