pátek 30. listopadu 2018

Kanystr s pojistkou proti přelití

Teprve po uvolnění bezpečnostní pojistky na samotné hubici dojde k ote. Kombinovaný kanystr HUSQVARNA je vybaven účinnou ochranou proti přeplnění. Husqvarna - S účinnou ochranou proti přelití - Husqvarna - to . Jakmile je nádrž plná.


Včetně dvou nalévacích hrdel s pojistkou proti přetečení. Hrdlo s ochranou proti přelití na olej. Snadné přelití paliva z kanystru díky tankovací hadici, pohodlně a bez rozlití paliva. Palivova-plnici-hubice best4forst.


ACERBIS šroubovací víčko kanystru černá Náhradní víčko s pojistkou proti. Feb Není třeba tankovat na čerpací stanici nebo dovážet palivo v kanystrech. Apr Tento kombinovaný kanystr je vybaven účinnou ochranou proti přeplnění. Při nízkých teplotách řetězový olej houstne, proto se v zimě pro optimální průtok oleje . Dostupnost, Skladem (ks). Translate this page Po znovunaplnění pohonné hmoty se postarejte o to, aby se přelitá pohonná hmota otřela.


K předejití poškození sluchu se nosí vhodné ochranné pomůcky na ochranu proti hluku. Kanystr se směsí před každým použitím dobře protřást. Stiskněte současně páku plynu (7) a pojistku (5). Cena bez DPH 22Kč ,€. Nůž travní 330-2Z, KPL.


Po doplnění paliva nezapomeňte nádrž i kanystr uzavřít víkem. Pojistky Dojde-li k jakékoliv z níže uvedených . Proto navrhujeme moderní kuchyň podle zásad ergonomie. STOP ventil použitelný na kanystry TECOMEC, zabraňující přelití paliva.


W, bezpečnostní tepelná pojistka , skryté topné těleso pod nerezovým dnem,. Praskne li i tato pojistka předejte vzorkovač servisu, nikdy nevkládejte do. Senzor v zátce kanystru ukončí vzorkování tak, aby nemohlo dojít k přelití kanystru. U takto nainstalovaného filtru do originální hadice není nutné další zajištění proti.


Spolu s lahví ethanolu získáte i praktickou nálevku pro bezpečné přelití. Pozor na moderní trouby, většinou mají bezpečnostní pojistku a trouba se po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky