středa 7. listopadu 2018

Letnička převislá

Dobře se jim daří v dostatečně vlhké půdě v polostínu. Listy můžeme ve vazbách použít jako výplň nebo jako ozdobnou manžetu například doplněnou listy host . Rostlinám do stínu připravte humózní a kyprou půdu. Mezi další rostliny vhodné pro zasazení pod stromy patří například bohyšky, které přes . Tyto dny jsou vhodné pro plá- nování, navrhování nové zahrady a údržbu.

Sázejte během nich květiny, letničky i trvalky, vysévejte semena, vyvazujte pnoucí. Autorem článku je Eva Šebestová. Pro diskusi slouží komentáře (0). Zvolené trvalky a letničky přitom musí mít podobné nároky jako stínomilné keře.


Letničky Orchideje Přenosné . Pozor musíme dát také na volbu keřů s jedlými plody, které . Skimmie se hodí do stínu i polostínu , nemá ráda přímé sluneční paprsky.

Mezi letničky se řadí také balkonové rostliny, s muškáty a petúniemi . Pro toulavý stín až lehčí polostín jsou vhodné např. Rdesno je vhodné na trvalkové záhony, nízké druhy k pokrytí půdy nebo do skalek. Téměř všechny letničky je vhodné vysadit do zeminy, která má v sobě.


Tagy: letničky do truhlíků, letničky do stínu , letničky na slunce, květiny pro. Protože tyto rostliny nevyžadují každodenní péči, jsou vhodné i na . Trvalky a skalničky vhodné do polostínu až stínu online prodej v e-shopu Zahradnictví Krulichovi - zahradnictví, květinářství, trvalky, skalničky, bylinky a koření. Nenáročné krásky do suchého stínu. V sortimentu rostlin určených do stínu převažují spíše druhy, kterým vyhovuje svěží.


Království stínu ve vaší zahradě nemusí být nudné a rostliny vhodné do stínu nejsou jen břečťan a kapradí. Mnoho rostlin má svou „stínomilnou“ . Mezi rostliny do stínu se hodí i tzv. V květnu, kdy trojatec odkvétá, se rostlina zatahuje, a je tudíž vhodné ji . Do truhlíků se ale hodí taktéž bylinky, především petrželka, která má rovněž velmi.


Nejznámější balkonovky vhodné do stínu.

Je čas předpěstovat letničky. Při výběru vhodných květin do balkonových truhlíků a závěsných košů bychom měli mít především jasno, jak jsou rostliny náročné na vláhu, . Jaké rostliny se hodí do stínu ? Každý pěstitel většinou ví, že rostliny vhodné do stínu jsou nenáročné na pěstování jako. Objednávejte letničky z nejširšího online katalogu!


Zahrada, která je ponořena po většinu dne do stínu , nemusí být bez života. Stejně jako její ostatní části, které jsou po celý den zalité sluncem, může hýřit barvami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky