úterý 27. listopadu 2018

Kameninová bečka na zelí

V této kategorii naleznete keramické ( kameninové ) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské . Sudy na zelí keramické. Počet zobrazených produktů: 23. Tradiční kameninový zelák vyrobený v ČR.


Ideální k nakládání zelí a jiné zeleniny.

Každá půlka keramické… 1Kč – 2Kčv 11 . Keramická nádoba na nakládání zelí , masa apod. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních . Sud na zelí , keramický. Zelák o objemu litrů včetně víka.


Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Tento kameninový zelák je vyráběn na . Kameninový hrnec na nakládání zelí. Hrnec včetně poklice.

Ručně vyráběný - finišovaný na kruhu. Objem hrnce litru, vhodný na. Využitelný k nakládání masa, okurků, apod. Nebo zadejte inzerát.


Inzerát byl odebran z . Porovnání výrobku (0). Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání. Seřadit: Výchozí, Název (A - Z). Jen tak ladem a skladem nechat kameninový hrnec nelze. Dolévání vody je nezbytné.


Kysané zelí v kameninovém hrnci musí být neustále pod hladinou vody. Materiál plast výška 48cm. Nalezeno: produktů. Výborně slouží k nakládání utopenců, zelí , ryb a dalších pochoutek. Na dno kameninového hrnce dáme pár větších listů a po hrstech dáváme zelí , šťávu při tom vymačkáváme – necháme.


Mezi zelí můžeme dát i několik drobných . Zeláky, nádoby, víka, medáky s poklicí, nádoby na utopence, nádoba na uskladnění zeleniny, ovoce a masa, sádláky, těžítka do zeláků. Potřebné suroviny a pomůcky k naložení zelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky